ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Το πρόγραμμα ενόψει ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός ομάδα σήμα

Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου για Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ, πριν την συνάντηση των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης (29/9, 22:05) στο Φάληρο.

Την Πέμπτη (29/9) το βράδυ (22:05), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά της, καθώς και η Συνέντευξη Τύπου του Πάουλο Μπέντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώνεται για την Τετάρτη (28/9):

  • 10:30 - Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα 15 πρώτα λεπτά.
  • 12:30 - Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον προπονητή Πάουλο Μπέντο και έναν ποδοσφαιριστή.

Την Τετάρτη φτάνει στην Ελλάδα και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσης την τελευταία του προπόνηση, αλλά και τη Συνέντευξη Τύπου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά και το πρόγραμμα της κυπριακής ομάδας:

  • 19:30 Συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
  • 20:00 Προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για την 2η Αγωνιστική του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 29/9/2016 και ώρα 22:05, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τετάρτη 28/9/2016 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ