ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πολύ τέσσερις αλλαγές με Αστάνα!

Το πολύ τέσσερις αλλαγές με Αστάνα!
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο σαν να φαίνεται ότι σκοπεύει να κρατήσει κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να μην τους ταλαιπωρήσει στο Καζακστάν, για το ματς με την Αστάνα.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση του Περιστερίου και την έβγαλε με επιτυχία 100%! Σε μία κακή του βραδιά κατάφερε και πήρε ένα τρίποντο με όλη κι όλη μία σοβαρή φάση. Είχε δίκιο ο Μπέντο που το φοβόταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και είχε αποφασίσει να βάλει όλα τα «βαριά όπλα» και να κάνει ένα μίνι ροτέισον στην Αστάνα, έχοντας στο μυαλό του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα όσα διαρρέουν από το Ρέντη, ο Μπέντο σαν να προτίθεται να κάνει το πολύ τέσσερις αλλαγές στο παιχνίδι της Πέμπτης στο Καζακστάν (3/11).

Η μία αλλαγή είναι σίγουρη και έχει να κάνει με τον Λεάλι αντί του Καπίνο. Από εκεί και πέρα, παίζει δυνατά το σενάριο να δούμε τον Καρντόσο αντί του Ιντέγιε, όπως είχε συμβεί δηλαδή και πριν από δύο εβδομάδες στο 4-1 του Καραϊσκάκη. Θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσουν επίσης οι Καμπιάσο αντί του Μαρτίνς και Μάριν αντί του Σεμπά ή του Ελιουνούσι.

Ο δε Μιλιβόγεβιτς που έχει τρέξει πολύ από τις αρχές της σεζόν, θα σφίξει τα δόντια και λογικά θα βρεθεί στην ενδεκάδα τόσο με την Αστάνα, όσο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για την Αστάνα είναι ένας "τελικός" το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της, Στάνιμιρ Στοϊλόφ, ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και ορισμένα από τα παιχνίδια των Καζάκων στο "σπίτι" τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα; Δεν έχουν χάσει πέρσι και φέτος. Η τελευταία τους ήττα ήταν στις 21 Αυγούστου 2014 από την Βιγιαρεάλ για τα προκριματικά τουEuropaLeague.

Τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 η Αστάνα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στην έδρα της και αυτό προφανώς κάτι λέει. Φέτος είχε στοEuropaLeagueνίκη με 2-0 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και ισοπαλία 0-0 με την Γιουνγκ Μπόις, ενώ στα προκριματικά τουChampionsLeagueκέρδισε 2-1 την Ζαλγκίρις Βίλνιους και έφερε ισοπαλία 1-1 με την Σέλτικ.

Πέρσι στοChampionsLeagueείχε τρεις νίκες στα προκριματικά κόντρα σε Μάριμπορ (3-1), Ελσίνκι (4-3) και ΑΠΟΕΛ (1-0), ενώ στους ομίλους είχε τρεις ισοπαλίες με Γαλατά (2-2), Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0) και Μπενφίκα (2-2).

Δύναμη της Αστάνα είναι το "σπίτι" της και εκεί θα ποντάρει. Μην ξεχνάμε ότι έχει συνθετικό χλοοτάπητα το γήπεδό της και αυτό είναι επίσης ένα ατού για τους Καζάκους που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ