ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πλάνο λέει Γκαρθία και του χρόνου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία στηρίζεται από την διοίκηση του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση, ώστε να "χτίσει" την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για συμφωνία έξι μηνών λένε στη Βαρκελώνη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, έδωσε χθες (17/2) την πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτεια υγείας του και παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα είπε για το μέλλον του στηνν "ερυθρόλευκη" τεχνική ηγεσία.

Εξήγησε ότι θα ένιωθε περήφανος αν θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό, είπε ότι ετοιμάζει τις βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν, αλλά και για το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για αυτό το λόγο, δεν μίλησε με σιγουριά για το αν θα κάθεται στον κόκκινο πάγκο και το καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά, όσο και αν ο Ισπανός κρατάει μια πισινή αναφορικά με το μέλλον του, το πλάνο του Ολυμπιακού είναι να πορευτεί μαζί του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή, όπως αναφέρει το "ΦΩΣ", στηρίζεται 100% από τη διοίκηση των Πειραιωτών, προκειμένου οι δυο πλευρές να πορευτούν μαζί.

Αν αλλάξει κάτι ως το Μάιο που θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, δεν μπορεί να ειπωθεί στην παρούσα φάση και αυτό γιατί τώρα ο Γκαρθία τυγχάνει της εμπιστοσύνης των διοικούντων.

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Εξάλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και όπως προκύπτει από τη Βαρκελώνη, η τρέχουσα συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γκαρθία είναι σε πρώτη φάση για έξι μήνες.

Μπορεί όταν ήρθε οι πληροφορίες να έκαναν λόγο για 1,5 χρόνο κλειστό συμβόλαιο συν άλλον έναν που θα έμπαινε σε εφαρμογή από το καλοκαίρι του 2019, αν και οι δυο πλευρές ήταν σύμφωνες, εντούτοις στην Ισπανία αναφέρουν ότι το καλοκαίρι η πρόθεση των δυο πλευρών - και ανεξαρτήτως του πώς θα πάει φέτος η ομάδα - είναι να καθίσουν και να σχεδιάσουν τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ