ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πλάνο "απόδρασης" του Ολυμπιακού από την Κέρκυρα!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να βρεθεί ο Καρντόσο αντί του Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης στο αποψινό (5/4, 19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού στο "νησί των Φαιάκων". Προβάδισμα Μάρτινς για τα χαφ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα βρει απέναντί του την Κέρκυρα που εμφανίστηκε κόντρα στον Ηρακλή και την Βέροια. Εκεί όπου έχασε δηλαδή με 0-3 και 0-4 αντίστοιχα. Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του το θεωρούν δεδομένο ότι οι “Φαίακες” θα ματώσουν απόψε (5/4, 19.30) στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ για να κόψουν βαθμούς από τους “ερυθρόλευκους”.

Είναι προετοιμασμένοι λοιπόν για μία κανονική “μάχη” και όχι για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Τι ετοιμάζει λοιπόν ο Λεμονής για να φύγει η ομάδα του με το διπλό από την Κέρκυρα; Ένας Λεμονής που πάλι δεν άνοιξε 100% τα χαρτιά του. Πρώτα απ' όλα το εκτεταμένο ροτέισον αναμένεται να το κάνει την Κυριακή (9/4) στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστους ποδοσφαιριστές για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (13/4).

Η αίσθηση που επικρατούσε είναι ότι όσοι έπαιξαν κόντρα στον Πλατανιά συν τον Σεμπά, έχουν το σαφέστατο προβάδισμα για να ξεκινήσουν και την Μ. Πέμπτη στο ματς με την “Ένωση”.

Για απόψε (5/4) ο 57χρονος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει και σε πολλές αλλαγές. Η τετράδα της άμυνας θα είναι - εκτός απροόπτου - η ίδια. Με τον Καπίνο στο τέρμα και τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο μήπως βρεθεί ο Ρέτσος σε ρόλο στόπερ αντί του Ντα Κόστα. Το πιθανότερο όμως είναι ο Μαροκινός να ξεκινήσει και κόντρα στους νησιώτες.

Στα χαφ γίνεται μία “μάχη”. Ο Μάρτινς δείχνει να έχει το προβάδισμα και μένει να φανεί αν ο Ρομαό (το πιθανότερο) ή ο Καμπιάσο θα βρεθεί στο πλάι του. Την τριάδα στα χαφ θα κλείσει φυσικά ο Φορτούνης.

Όσο για τα άκρα της επίθεσης οι Μάριν και Σεμπά είναι τα ξεκάθαρα φαβορί και οτιδήποτε άλλο επιλέξει ο Λεμονής στο τέλος, θα αποτελέσει έκπληξη. Στην τελευταία προπόνηση “φωτογράφισε” ότι θα πάει με τον Γερμανό και τον Βραζιλιάνο στα “φτερά”.

Στη, δε, κορυφή της επίθεσης ο Όσκαρ Καρντόσο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει εκείνος φανέλα βασικού αντί του Ανσαριφάρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ