ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πιστεύει και το φωνάζει ο Μάρκο Σίλβα

Το πιστεύει και το φωνάζει ο Μάρκο Σίλβα

Ναι μεν στενοχώρια στον Ολυμπιακό για την ήττα στις Βρυξέλλες, αλλά όχι απογοήτευση και “κομμένα φτερά”. Ο Μάρκο Σίλβα αισθάνεται σίγουρος ότι η ομάδα του θα στείλει... σπίτι της την Άντερλεχτ την επόμενη Πέμπτη (25/2, 22.05).

Επέστρεψαν οι “ερυθρόλευκοι” από τις Βρυξέλλες και ήδη ο Μάρκο Σίλβα καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη. Μπορεί να μεσολαβεί το μεσημεριανό κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο (21/2, 15.00), αλλά κακά τα ψέματα, πώς να κρατήσει το μυαλό των παικτών σε ρυθμούς...

Σούπερ Λίγκας; Όπως και να 'χει, όλο το βάρος θα πέσει στον επαναληπτικό με τους Βέλγους. Με τους Περιστεριώτες θα προχωρήσει σε ροτέισον και θα κοιτάξει ο Σίλβα να δώσει χρόνο σε Κασάμι, Καμπιάσο και Τσόρι, έτσι ώστε να αρχίσουν να αποκτούν ρυθμό ενόψει Άντερλεχτ.

Είναι δεδομένο ότι και οι τρεις θα χρειαστούν στη ρεβάνς. Δεν αποκλείεται από την εμφάνιση με τον Ατρόμητο να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα ξεκινήσει π.χ. τον Ντομίνγκες. Ο καλός Τσόρι είναι υπεραπαραίτητος στη ρεβάνς και αυτό το ξέρουν και οι... πέτρες στο Ρέντη.OΦορτούνης μπήκε καλά στο ματς, αλλά όσο περνούσε η ώρα περισσότερο χανόταν παρά έκανε αισθητή την παρουσία του.

Αυτά όμως θα τα δει από Δευτέρα (22/2). Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Ναι μεν υπάρχει στενοχώρια από την ήττα, ναι μεν πικράθηκαν με τον τρόπο που ήρθε το 1-0 αφού ο νταμπλούχος Ελλάδαςείχε ένα δοκάρι, ένα τραγικό λάθος του Ρομπέρτο και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στους “ερυθρόλευκους”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα φτερά είναι και κομμένα.

Ο Σίλβα το πιστεύει και το φωνάζει. Το διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στην επόμενη φάση. Λίγο το Καραϊσκάκη, λίγο το ότι θα σταματήσει κάποια στιγμή και η κακοδαιμονία της ομάδας με το γκολ, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σίγουρος ότι οι παίκτες του θα γυρίσουν την κατάσταση και θα στείλουν την Άντερλεχτ στο σπίτι της την προσεχή Πέμπτη (25/2). Τους το έλεγε κιόλας στα αποδυτήρια τουConstant Vanden Stock Stadium,όταν τους είδε να βρίσκονται στα “κάτω” τους και να μην μιλιούνται.

Από χθες το βράδυ (18/2)ξεκίνησαν ουσιαστικάοι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες. Για να τους ανυψώσει το ηθικό, να τους δώσει να καταλάβουν ότι είναι ουσιαστικά στο χέρι τους να πάρουν το εισιτήριο. Θα ακολουθήσουν κι άλλες κουβέντες. Ειδικά μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις απουσίες ο Δημήτρης Σιόβας μάλλον δεν προλαβαίνει. Οπότε, και στη ρεβάνς αναμένεται να παραταχθούν οι Πειραιώτες με Μποτία – Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυναςκαι σίγουρα ο Σίλβα θα ανάψει και ένα κεράκι στην εκκλησία μη τυχόν και τραυματιστεί κάποιος από τους δύο με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμα:

Με 1-1 θα ήταν χειρότερα

Τα βελγικά ΜΜΕ για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Καρέλης: "Θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ