ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mirror: "Το πιο φρικιαστικό τάκλιν της σεζόν από Λισγάρα σε Σεμπά"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Ολυμπιακός, Σεμπά, Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Ο συντάκτης της "Mirror" δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη λέξη για να περιγράψει το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά, κατά την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Η αναγωγή στο αντίστοιχο του Ρόι Κιν.

Ως το πιο "φρικιαστικό τάκλιν που θα δεις αυτή τη σεζόν" χαρακτηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα, "Mirror", αυτό του Λισγάρα στον Σεμπά, κατά την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για τη 2η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League.

Ο συντάκτης παραδέχεται ότι πανικοβλήθηκε με το τάκλιν, τόσο που δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη λέξη ώστε να το περιγράψει.

"Αποφάσισα να στραφώ σε επίθετα τύπου "κακό, άσχημο, αηδιαστικό" και κατέληξα σε ένα (σ.σ γλωσσικό) θησαυρό όπως αποτρόπαιο, απαράδεκτο, άθλιο, συγκλονιστικό, τρομακτικό, οδυνηρό, φρικιαστικό, χυδαίο και σκανδαλώδες".

Μάλιστα, ο συντάκτης το παρομοιάζει στο αντίστοιχο του Ρόι Κιν πάνω στον Χάαλαντ, το οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Μάλιστα, στο τέλος του άρθρου υπάρχει και Poll με τις εξής δύο επιλογές. "Όχι δεν είναι κακό" και "Χριστέ μου, δεν νομίζω ότι θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο". Την ώρα που γράφεται το κείμενο, η δεύτερη επιλογή τυγχάνει προτίμησης 57% των ψηφοφόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά και οι αποβολές
Μία ή... οκτώ αγωνιστικές στον Λισγάρα
Πήγε για συγγνώμη στον Σεμπά ο Λισγάρας
Μάνταλος για Λισγάρα: "Διακινδύνευσε την σωματική ακεραιότητα…"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ