ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πανεπιστήμιο της South Carolina στου Ρέντη

Το πανεπιστήμιο της South Carolina στου Ρέντη

Φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου της South Carolina επισκέφθηκαν το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Παρασκευής (15/5). 1000 εισιτήρια αγόρασαν οι παίκτες ενόψει Παναιτωλικού, τα οποία και θα διαθέσουν σε σχολεία του Πειραιά.

20 φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και 2 καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της South Carolina (USA)επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής (15/5) τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους άθλησης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση και να ζήσουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει μία επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου κορυφαίου επιπέδου, η οποία κάνει πρωταθλητισμό.

Οι φοιτητές έχουν ειδικότητα "Sports Medicine" και άρα άμεση σχέση με τον αθλητισμό. Συνάντησαν τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, καθώς και τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παρουσίαση, σχετική με τον αντικείμενο μελέτης τους, από τον φυσικοθεραπευτή της Ακαδημίας, Νίκο Κώστα.

Δώρο 1000 εισιτήρια από τους παίκτες σε σχολεία του Πειραιά

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αγόρασαν 1.000 εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (16/5, 19:30) με τον Παναιτωλικό και τα οποία θα διαθέσουν σε σχολεία του Πειραιά, προκειμένου να βοηθήσουν πολλά παιδιά της πόλης να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την αναμέτρηση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ