ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παλεύει να παίξει ο Οφόε!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οφόε δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα (14/8) με το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη Ριέκα. Ποια τα πλάνα του Χάσι.

Μία προπόνηση απέμεινε. Και ίσως στην προπόνηση της Τρίτης (15/8) να υπάρξουν ανατροπές κυρίως στο θέμα του Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος χαφ στην παρούσα φάση δεν είναι για να μπαίνει ούτε στη 18άδα. Ο ίδιος όμως θα το παλέψει για να καταφέρει να κάτσει έστω στον πάγκο. Δεν είναι εύκολο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην αποστολή!

Την Δευτέρα (14/8) ο Οφόε δεν προπονήθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ, όμως άφησε να εννοηθεί ότι θα δοκιμάσει το πόδι του την Τρίτη (15/8) και ελπίζει ότι θα προπονηθεί κανονικά!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι όντως μπορεί να γίνει το... θαύμα και ο Βέλγος να μπει στην αποστολή από το πουθενά και έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέσνικ Χάσι φαίνεται πώς καταλήγει σε Καπίνο στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Ρέτσο, Βούκοβιτς και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό και Ζιλέ στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Καρσελά και Μάριν στα “φτερά” της επίθεσης και τον Μπεν στην κορυφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ