ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παλεύει για τουλάχιστον μια μεταγραφή ο Ολυμπιακός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι και η πιο εύκολη για οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία προσθήκη.

Μέχρι και την Τετάρτη (31/1) θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στους συλλόγους της Super League. Γενικότερα στους κύκλους μάνατζερ επικρατεί ένας... οργασμός και γίνεται λόγος για αρκετές ομάδες που έχουν πολλές εκκρεμότητες τόσο στο "δώσε", όσο και στο "πάρε".

Για παράδειγμα στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετά ανοικτά παράθυρα, κυρίως όμως στις αποχωρήσεις. Ο Γκαρθία δεν το έκρυψε ότι κάτι περιμένει, ευελπιστεί σε ένα... δωράκι ως προς την ενίσχυση του ρόστερ. Από εκεί και πέρα όμως, ακόμα δεν έχουν φύγει οι Ζντιέλαρ (πάει προς Παρτιζάν), Μίλιτς, Καπίνο και Εμενίκε (εμφανίστηκε σοβαρό ενδιαφέρον από την Ρεν).

Αντιθέτως έχουν αποχωρήσει παίκτες που δεν ήταν εξ αρχής στην transfer list. Ο Μπεν για Ερυθρό Αστέρα, ο Βούκοβιτς για Βερόνα και ο... Ελιουνούσι για την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Το θέμα των παικτών που είναι στην πόρτα της εξόδου θα λυθεί. Ακόμα και για τον Εμενίκε υπάρχει πλέον η αίσθηση ότι θα αδειάσει τη... γωνιά στον Ολυμπιακό.

Εκείνο που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τι θα κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας έως την Τετάρτη (31/1). Λέγεται στην Ισπανία ότι ο Όσκαρ Γκαρθία είχε ζητήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές με το που έπιασε λιμάνι. Δύο εξτρέμ, έναν στόπερ και έναν χαφ!

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ο Μιραλάς και έχει βγει από το "ψυγείο" ο Καρσελά. Τους Χατζισαφί και Ιγκόρ δεν τους αναφέρουμε, γιατί αποκτήθηκαν πριν κάτσει στον κόκκινο πάγκο ο Γκαρθία.

ΝΤΑΜΠΟ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Είναι αναπόφευκτο όταν πηγαίνει ένας προπονητής σε ένα κλαμπ, να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους είχε συνεργαστεί στις πρώην ομάδες τους.

Οι Μπριάν Νταμπό και Τζόναθαν Μπαμπά είναι δύο παίκτες που είχαν εξαιρετική σχέση με τον Γκαρθία στη Σεντ Ετιέν και συν τοις άλλοις και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ξανασυνεργαστούν με τον Καταλανό τεχνικό.

Ο 25χρονος Νταμπό μπορεί να παίξει και ως χαφ, και ως δεξί μπακ. Ο δε 22χρονος Μπαμπά που απασχολεί εκτός των άλλων ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Μαρσέιγ, η Μπολόνια και η Άντερλεχτ, είναι από τα “πουλέν” του Γκαρθία και θεωρείται ως μία σούπερ λύση για τα “φτερά” της επίθεσης.

Είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στην Γαλλία.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν είναι τυχαία και τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και για στόπερ, όπως π.χ. του Αλίν Τόσκα της Μπέτις που μπορεί να βοηθήσει και ως αριστερό μπακ. Ο Ρουμάνος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ο ίδιος θέλει να έρθει στη χώρα μας, όμως, αυτό θα το αποφασίσει ο πρωταθλητής Ελλάδας και όχι ο ποδοσφαιριστής των Ανδαλουσιάνων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ