ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "παλεύει" για Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina  at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Γκονσάλο Ροντρίγκες και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση. Τριετές συμβόλαιο και... επαναπατρισμό προσφέρει η Ράσινγκ Κλουμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τετάρτης (7/6) στην Αργεντινή, ο Γκονσάλο Ροντρίγκες απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί για χάρη της Ράσινγκ Κλουμπ.

Το ενδιαφέρον της "ακαδεμία" είναι υπαρκτό κι έχει δύο ατού. Το πρώτο είναι ότι προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Αργεντινό αμυντικό και το δεύτερο (παράλληλα με το πρώτο) επαναπατρισμό.

Και τα δύο είναι σε συνάρτηση με την ηλικία του πρώην ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα. Στα 33 του έτη θα έβλεπε θετικά την επιστροφή του στην πατρίδα του, πόσο μάλλον με ένα συμβόλαιο που θεωρητικά θα του εξασφάλιζε την παραμονή του στην Αβεγιανέδα μέχρι και το 36ο έτος της ηλικίας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολυμπιακός αν και γνωρίζει τις δυσκολίες δεν παρατάει την υπόθεση. Οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν τις τελευταίες ώρες με νέα - σαφώς βελτιωμένη - οικονομικά πρόταση προς τον Αργεντινό προκειμένου να τον δελεάσουν να μείνει στην Ευρώπη και να έρθει στην Ελλάδα.

Πλέον, είναι στο χέρι του ιδίου. Εάν θα επιλέξει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο υπό την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League - σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν στους ομίλους - ή την επιστροφή στην πατρίδα του μετά από 14 χρόνια.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ