ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παλεύει για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Το παλεύει για επιθετικό ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πληροφορίες ανέφεραν αργά το βράδυ της Τρίτης (19/7) ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις για να ντύσει άμεσα στα κόκκινα έναν επιθετικό (εξτρέμ ή φορ).

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά στο λιμάνι δεν σημαίνει ότι έχουν αφήσει στην άκρη τα μεταγραφικά θέματα.

Σύμφωνα με μανατζερικές πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" θα το παλέψουν μέσα στις επόμενες επτά μέρες για να κλείσουν έναν επιθετικό. Δεν διευκρινίζεται αν είναι σέντερ φορ ή εξτρέμ.

Το μυαλό πολλών στον κύκλο των ατζέντηδων πάει σε επιθετικό, μιας και έχει προκύψει το θέμα με τον τραυματισμό του Πουλίδο.

Ο Μεξικανός από την πλευρά του βεβαίως θα κάνει τα πάντα για να προλάβει τον αγώνα με τους Ισραηλινούς και υποστηρίζει μάλιστα ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Κυκλοφορεί πάντως έντονα το σενάριο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει άμεσα έναν επιθετικό για να τον δηλώσει ακόμα και στη λίστα του Champions League.

Να θυμίσουμε ότι η διορία εκπνέει την Πέμπτη (21/7), αλλά υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι» για μία αλλαγή μέχρι και παραμονή του αγώνα.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Η λογική λέει ότι αν πρόκειται για εξτρέμ, δεν θα είναι ο Αλεσαντρινί ή ο Αγιού (διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά στη Γαλλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες παραμένουν στο παιχνίδι), γιατί μιλάμε για δύο εξαιρετικά "αλμυρές" οικονομικά περιπτώσεις.

Αν είναι επιθετικός, τότε δεν αποκλείεται να είναι ο Ενγκόγκ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεμς και τις προηγούμενες μέρες επέμεναν στη Γαλλία ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μπορεί βεβαίως να είναι και κάποιος άλλος, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να παλεύουν για μία περίπτωση επιθετικού.

Πάντως, πρέπει να επισημανθεί ότι ακόμα και… σήμερα να αφιχθεί στο λιμάνι ένας νέος ποδοσφαιριστής, ο Βίκτορ θα στηριχθεί τουλάχιστον στο ματς της 27ης Ιουλίου στο Φάληρο, σε αυτούς που έχει δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό…

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με 23 παίκτες η αποστολή για Ατρόμητο
Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League
Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός στου Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ