ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "όχι" στα 5,5 εκ. ευρώ της Μπενφίκα για Ελαμπντελαουί

Το "όχι" στα 5,5 εκ. ευρώ της Μπενφίκα για Ελαμπντελαουί
Ελαμπντελαουί INTIME SPORTS

Πρόταση ύψους 5,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Μπενφίκα απέρριψε ο Ολυμπιακός. Ενσωματώνεται με την αποστολή της ομάδας του στην Αυστρία.

Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές "μετοχές" του με τις εμφανίσεις του. Λογικό είναι να αποτελεί μήλον της έριδος για ομάδες του εξωτερικού που ορέγονται την απόκτησή του, προσφέροντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του.

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται έντονα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και κατέθεσε πρόταση ύψους 5,5 εκ. ευρώ για τον Νορβηγό ακραίο μπακ, αλλά προς το παρόν οι Πειραιώτες δεν "συγκινούνται" και την απέρριψαν. Βέβαια, πολύ πιθανό να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, ώστε να κάμψουν τις "ερυθρόλευκες" αντιστάσεις.

Το θέμα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ομάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπερ σημαίνει ότι από τον Γενάρη και έπειτα θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του την όποια συμφωνία για το μέλλον του και ο Ολυμπιακός να μην λάβει καθόλου χρήματα.

Άρα θα πρέπει να μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, ώστε να συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου, τονίζοντας κάπου εδώ πως η ρήτρα του ανέρχεται στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, στο Λιμάνι επιβεβαιώνουν πως αρνήθηκαν την πρόταση των "Λουζιτανών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ