ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το οξύμωρο με τις δηλώσεις και τις πράξεις του Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ορισμένοι έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Έχει πετάξει ξανά σπόντες στο παρελθόν, αλλά στο αμέσως επόμενο ματς έβαλε τους ίδιους παίκτες στην ενδεκάδα!

Ο Όσκαρ Γκαρθία στη συνέντευξή του στη Nova τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έλειψε η προσωπικότητα και άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.

Ειλικρινά κανένας δεν μπορεί να καταλάβει σε ποιον παίκτη ή σε ποιους αναφέρεται. Κι ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γκαρθία έχει ξανακάνει τέτοιες δηλώσεις στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είχε βγει προπαραμονή του αγώνα με τον Πανιώνιο και είχε τονίσει ότι “παρατήρησα έλλειψη διάθεσης και αυτό θα το λάβω υπόψη για τα επόμενα ματς”.

Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Η ενδεκάδα του Περιστερίου να χρησιμοποιηθεί κατά... 10/11 στο αμέσως επόμενο ματς με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη! Ο μοναδικός που δεν ξεκίνησε ήταν ο... τραυματίας Φορτούνης.

Όλοι οι υπόλοιποι του Περιστερίου πήραν φανέλα βασικού και ο Οφόε ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Κώστα στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες. Οπότε, χρησιμοποιήθηκε κάποιος ή κάποιοι που δεν είχαν την απαιτούμενη διάθεση στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ισπανού.

Μένει να φανεί λοιπόν ποιους ποδοσφαιριστές “φωτογράφισε” στη συνέντευξή του. Κι αυτό θα φανεί στην αυριανή (10/3) ανακοίνωση της αποστολής για τα Χανιά. Αν όχι στην αποστολή (σ.σ. μπορεί να πάρει στην Κρήτη 22-23 παίκτες), σίγουρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κατάρτιση της ενδεκάδας και κατ' επέκταση της τελικής 18άδας.

Είναι πάντως η δεύτερη φορά που βγαίνει δημοσίως και πετάει μπηχτές για παίκτες του. Απλώς την πρώτη φορά επέλεξε να μην “τιμωρήσει” κανέναν. Την δεύτερη όμως; Οι απαντήσεις την Κυριακή (11/3, 15.00) στα Περιβόλια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ