ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μπέρδεμα στην αλλαγή Φορτούνη - Ελιουνούσι

Το μπέρδεμα στην αλλαγή Φορτούνη - Ελιουνούσι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπέρδεμα έγινε στην πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, με τον Ελιουνούσι να περνά στη θέση του Φορτούνη, αλλά στην αρχή τον διαιτητή να απευθύνεται στον Μάριν. Η εξήγηση του Πάουλο Μπέντο. (video)

Η πρώτη αλλαγή του Πάουλο Μπέντο, στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το ΑΠΟΕΛ καθυστέρησε μερικά δευτερόλεπτα, καθώς παρατηρήθηκε σύγχυση ως προς τον ποδοσφαιριστή ο οποίος επρόκειτο να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο φωτεινός πίνακας στην αρχή υπέδειξε τον αριθμό που φορούσε ο Μάριν, ωστόσο εν τέλει αποχώρησε ο Κώστας Φορτούνης για να δώσει τη θέση του στον Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Γερμανός, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο απόρησε, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, παραδέχθηκε την ασυνεννοησία κι έδωσε τη δική του εξήγηση γι' αυτή:

"Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν μία παρεξήγηση εκείνη τη στιγμή. Είχαμε αποφασίσει να βγει ο Φορτούνης. Ο Μάριν θα περνούσε σε διαφορετική θέση και έγινε μία παρεξήγηση. Πέρασε λάθος η πληροφορία στον διαιτητή και μόλις είδα λάθος τον αριθμό, έσπευσα να το διορθώσω. Ήταν μία κακή συνεννόηση", υποστήριξε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ήττα 0-1 από το ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό, που είχε τρία δοκάρια
Ο Ολυμπιακός του Πειραιά είστε;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ