ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα των Αυλωνίτη, Φορτούνη και Σαλίνο

Το μήνυμα των Αυλωνίτη, Φορτούνη και Σαλίνο
INTIME SPORTS

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, τοποθετήθηκαν σχετικά με τις δύο πρώτες μέρες των "ερυθρολεύκων" στο Ζέεφελντ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και οι δηλώσεις των Τάσου Αυλωνίτη, Κώστα Φορτούνη και Λεάντρο Σαλίνο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Δύο ημέρες στο Ζέεφελντγια τον Ολυμπιακό με τη μία από αυτές να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Η πρώτη επαφή των "ερυθρολεύκων" με την Αυστριακή πόλη, όπου γίνεται το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ολοκληρώθηκε και πλέον οι ρυθμοί… ανεβαίνουν.

Νέα πρόσωπα, νέος προπονητής και τρεις "παλιοί" παίκτες του Θρύλου κάνουν έναν πρώτο «απολογισμό» (πολύ νωρίς για αυτή τη λέξη, γι’ αυτό μπαίνει και σε εισαγωγικά) και μιλούν για τη δουλειά που γίνεται και θα γίνει στην Αυστρία!

"Έχουμε έρθει στο Ζέεφελντ με μεγάλη διάθεση! Έχουμε αρχίσει ήδη τη δουλειά και από τις πρώτες προπονήσεις βλέπουμε τον κ. Σίλβα να χρησιμοποιεί πολύ στα σχέδιά του την μπάλα. Μας αρέσει αυτό, όπως και το γεγονός ότι από την πρώτη προπόνηση προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και όλα όσα θέλει να βλέπει από εμάς στο γήπεδο. Περιμένουμε και τους διεθνείς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν τις προσεχείς ημέρες και τότε η ένταση θα ανέβει ακόμη περισσότερο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τάσου Αυλωνίτη!

"Άρχισε για τα καλά η δουλειά. Έχουμε μπει δυναμικά, δεν έχουμε τίποτα που να μη δίνουμε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, νέος προπονητής, δουλεύουμε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε χημεία και συνοχή. Σιγά - σιγά η ένταση θα ανεβαίνει, ενώ με την προσθήκη και των διεθνών θα αλλάξει και η προσέγγιση του κ. Σίλβα", επεσήμανε από την πλευρά του ο Λεάντρο Σαλίνο!

Ο Κώστας Φορτούνης, με τη σειρά του, σημείωσε: "Είναι μια νέα αρχή. Κάθε προετοιμασία αρχίζει με έναν μεγάλο στόχο. Να είσαι ακόμη καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν. Μιλάω πρωτίστως σε ομαδικό επίπεδο και εν συνεχεία σε ατομικό. Ο κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερο εαυτό του και δουλεύει πολύ σκληρά, προκειμένου να εμφανιστεί όπως πρέπει κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται. Αλλάζουν τα πράγματα με τον κ. Σίλβα στο "τιμόνι" και όλοι εργαζόμαστε με μεγάλη διάθεση για να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητάει από εμάς στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ