ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Θεοδωρίδη ενόψει Ριέκα

Το μήνυμα του Θεοδωρίδη ενόψει Ριέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν την ομάδα τους με φωνή και πάθος κόντρα στη Ριέκα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να χαλάσει την εικόνα των Πειραιωτών στην UEFA.

Αναλυτικά το μήνυμα του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Ριέκα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (16/8, 21:45), την πρώτη των δύο ομάδων στα play-offs του Champions League:

"Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Ριέκα. Πρώτα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί τους την υπερηφάνεια και την απερίγραπτη χαρά μου για τα συγχαρητήρια που παίρνω από τους αξιωματούχους της UEFA για την συμπεριφορά των φιλάθλων μας.

Στον αντίποδα, είδατε όλοι ότι η Παρτίζαν τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι!

Εμείς θέλουμε αύριο οι φίλαθλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο μας και με την ιαχή "Ολυμπιακός" να ωθήσουν τους παίκτες μας στη νίκη. Μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει το παραμικρό αντικείμενο, κροτίδα ή οτιδήποτε άλλο! Φωνή και πάθος και θα κάνουμε όλοι μαζί το καθήκον μας.

Όλοι λατρεύουμε τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα μας από τιμωρίες. Και θα αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι δικαίως οι φίλαθλοι μας, το γήπεδο μας και η ομάδα μας, συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς για Νότιγχαμ Φόρεστ
"Τσεκάρει Έντερ ο Ολυμπιακός"
Το παλεύει να παίξει ο Οφόε!
Το πρόγραμμα ενόψει Ριέκα
Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ