ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα ελληνικά: "Να νικήσουμε"

Guimaraes' coach Pedro Martins prior to a Europa League Group I soccer match against FC Salzburg at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday Sept. 14, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Guimaraes' coach Pedro Martins prior to a Europa League Group I soccer match against FC Salzburg at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday Sept. 14, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Διαβάστε το πρώτο μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς, που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν για τα επόμενα δύο χρόνια (PHOTO).

Περήφανος και ενθουσιασμένος δηλώνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αναλάβει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν για τα επόμενα δύο χρόνια . Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε μάλιστα την σελίδα του στο Facebook για να στείλει το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου, τόσο σε άπταιστα ελληνικά, όσο και σε πορτογαλικά και αγγλικά.

" ΘΡΥΛΟΣ! Είμαι πολύ υπερήφανος που θα ανήκω πλέον στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς ένα τέτοιο καταπληκτικό κλαμπ, με τόσο παθιασμένους φιλάθλους! Καιρός να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το 18/19 με ένα καθαρό σκοπό: Να νικήσουμε!#weareolympiacos" έγραψε, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μοιράζεται την δημοσίευση και τον κόσμο να εύχεται καλή αρχή στον 47χρονο τεχνικό.

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα ελληνικά: "Να νικήσουμε"

Κεντρική photo: AP/Paulo Duarte

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ