Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα 71 χρόνια της UNICEF

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα 71 χρόνια της UNICEF

H UNICEF γιορτάζει την Δευτέρα (11/12) 71 χρόνια από την ίδρυση της (1946) και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα βίντεο για τη συνεργασία που έχει με τον διεθνή οργανισμό από το 2013, με στόχο την φροντίδα των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Τα 71 χρόνια προσπάθειας για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής παιδιών σε όλο τον κόσμο συμπληρώνει τη Δευτέρα (11/12) η UNICEF και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά ετοιμάζοντας ένα βίντεο για τη συνεργασία που έχει με τον οργανισμό από το 2013.

Το μήνυμα των Πειραιωτών για τα 71 χρόνια της UNICEF:

"Τα τελευταία 71 χρόνια, η UNICEF υπερασπίζεται παιδιά σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το φύλο, τη θρησκεία, τη καταγωγή ή το οικονομικό τους υπόβαθρο.Όταν τα παιδιά χρειάζονται κάποιον να τα προστατέψει ενάντια σε ασθένειες, συγκρούσεις ή κοινωνικούς αποκλεισμούς η UNICEF είναι εκεί, και εμείς η οικογένεια του Ολυμπιακού είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε από το 2013 στο πλευρό της ώστε μαζί να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό".

Photo credits: olympiacos.org

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Εσύ, τι θα έτρωγες μία μέρα πριν σε εκτελέσουν;

Burgers, πίτσες και όλα όσα λαχτάρισαν όσοι κάθισαν, τελικά, στην ηλεκτρική καρέκλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24