ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα Νικοπολίδη σε Καπίνο

Το μήνυμα Νικοπολίδη σε Καπίνο
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια ήταν η τοποθέτηση του Αντώνη Νικοπολίδη μέσω Twitter για την απόφαση του Στέφανου Καπίνο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Έχει κάνει και ο ίδιος την ίδια διαδρομή, αν και ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με διαφορετικά δεδομένα και η μετακίνηση του ήταν απευθείας και όχι με ενδιάμεσο σταθμό.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης το καλοκαίρι του 2004 άφησε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, επομένως ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να φεύγεις από τους "πράσινους" και να περνάς στο απέναντι στρατόπεδο.

Ο Νικοπολίδης έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για αυτή την απόφαση του και πάντα τόνιζε πως αισθάνεται δικαιωμένος. Ήταν λοιπόν μάλλον αναμενόμενο να επικροτήσει την μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, αν και οι Πειραιώτες δεν τον απέκτησαν απευθείας από τον Παναθηναϊκό αλλά μέσω της γερμανικής Μάιντς, ομάδας στην οποία είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2014.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Νικοπολίδης έδωσε συγχαρητήρια στον 21χρονο γκολκίπερ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας πως έκανε την καλύτερη επιλογή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ