ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα Λεμονή στους παίκτες: "Κοιτάξτε τη βαθμολογία, τον Γενάρη θα είμαστε πρώτοι!"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ ICON

Το σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο Τάκης Λεμονής σε ομιλία του προς τους παίκτες και ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το Σάββατο (14/10) στη Νέα Σμύρνη.

Διακοπή τέλος, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά για τον Ολυμπιακό και το πρώτο εμπόδιο των "ερυθρολεύκων" είναι ο πάντα επικίνδυνος Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των Πειραιωτών για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/10, 20:30) και ο Τάκης Λεμονής εκτός από τα καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θέλησε να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους παίκτες του.

Έτσι τους μάζεψε όλους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και στην ομιλία του έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης:

"Κοιτάξτε καλά αυτό τον πίνακα. Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη, οι απροσεξίες, όλα. Τώρα βάζετε "Χ" σε αυτά και γινόμαστε μια γροθιά. Όχι μια ομάδα μόνο με όλη τη σημασία της λέξεως. Μια γροθιά!

Το Γενάρη αυτή η βαθμολογία θα έχει 1ο τον Ολυμπιακό και θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά.

Κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση και σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και το ξαναλέω: Όλοι μαζί μια γροθιά!", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του 57χρονου τεχνικού, στην προσπάθεια του να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος που έχουν μπροστά τους το προσεχές διάστημα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ενεργοποιείται ξανά ο Καπίνο!
Λεμονής: "Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας"
Καταγγελία και για τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ