ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα Γκαρθία στους παίκτες: "Μην τσιμπήσετε σε προκλήσεις"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού έχει ρίξει βάρος όχι μόνο στην αγωνιστική προετοιμασία ενόψει Τούμπας, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι. Το μήνυμα του Όσκαρ Γκαρθία στους ποδοσφαιριστές.

Σε ένα ντέρμπι και ειδικά σε ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, πάντοτε τα νεύρα είναι τεντωμένα. Δεν είναι και λίγες οι φορές που οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν ξεφύγει και έχουν αναλωθεί σε κοκορομαχίες και καυγάδες σχεδόν από τα πρώτα λεπτά. Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν σε παιχνίδια στην Τούμπα. Για αυτό το λόγο λοιπόν, μέχρι στιγμής δεν έχει σταθεί μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία και στο πνευματικό μέρος.

“Μην τσιμπήσετε σε τυχόν προκλήσεις από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, εμείς θα πρέπει να ασχοληθούμε με τη δουλειά μας, μην αρχίσετε να τσακώνεστε με το παραμικρό”, ήταν ορισμένες από τις οδηγίες του τεχνικού τιμ προς τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο πώς θα καταφέρουν να φύγουν με το διπλό από την Τούμπα.

Το γήπεδο θα “κοχλάζει”. Οι παλαιότεροι έχουν ενημερώσει τους καινούργιους για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Τούμπα από τη στιγμή που θα φτάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού εώς και το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου. Όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς και αυτό αποδείχθηκε κιόλας στις ουρές που στήθηκαν στα εκδοτήρια από τα ξημερώματα για ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Ο Γκαρθία λοιπόν από την πλευρά του, προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι είναι μία τεράστια ευκαιρία για τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους αμφισβήτησαν. Πολλές υποσχέσεις έχουν δώσει κατά καιρούς οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά έμειναν στα... λόγια.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Πέμπτης (22/2) κύλησε αναίμακτα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Όσκαρ Γκαρθία. Όλοι είναι στη διάθεσή του και δεν αποκλείεται το Σάββατο (24/2) που θα βγει η αποστολή, ο Ισπανός τεχνικός να πάρει στην Θεσσαλονίκη ακόμα και 22-23 παίκτες. Οι Φορτούνης και Οφόε που κινήθηκαν λίγο πιο συντηρητικά την Τετάρτη (21/2) υπολογίζονται κανονικά και μένει να φανεί λίγο πριν από τη σέντρα, ποιος από τους δύο θα βρεθεί πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Γκαρθία εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όπως κάνει ουσιαστικά σχεδόν από την πρώτη στιγμή της θητείας του στον Ολυμπιακό. Τα ερωτηματικά είναι αρκετά. Όπως για παράδειγμα αν θα επιλέξει ξανά τον Χατζισαφί αντί του Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας ή επίσης ποιοι θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρομαό και Ταχτσίδης στα χαφ μοιάζουν αυτή τη στιγμή τα φαβορί, ενώ ο... κακός χαμός γίνεται για την επιθετική γραμμή.

Ο Μιραλάς και ο Ανσαριφάρντ δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα για τα φτερά και την κορυφή αντίστοιχα, ενώ οι Φορτούνης, Οφόε, Μάριν και Πάρντο θα παλέψουν για δύο θέσεις...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ