ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μηδέν στην άμυνα και τα εναλλακτικά πλάνα του Βίκτορ

Το μηδέν στην άμυνα και τα εναλλακτικά πλάνα του Βίκτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ποιο σύστημα θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός (27/7, 21.45) κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σέβα. Τι θα κάνει στην επίθεση ο Βίκτορ αν πάει κάτι στραβά με τον Ιντέγιε κατά τη διάρκεια του ματς.

Το είπε πολλές φορές ο Βίκτορ στη συνέντευξη Τύπου. Ότι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να μην δεχτεί γκολ και στη συνέχεια φυσικά να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερες φορές για να έχει το "πάνω χέρι" στη ρεβάνς του Ισραήλ.

Απόψε (27/7, 21.45) οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής τους χρονιάς και η Χάποελ δεν ήρθε στην χώρα μας για να δουν τα μέλη της αποστολής της την Ακρόπολη. Ήρθε για να κάνει τη ζημιά.

Ο Βίκτορ εδώ και τρεις μέρες έχει δείξει τις προθέσεις του σε ό,τι έχει να κάνει με το σχήμα που σκοπεύει να κατεβάσει στο Καραϊσκάκη.

Ο Φορτούνης θα περάσει στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Σεμπά – Ντουρμάζ. Ο Μπουχαλάκης φαίνεται πώς κέρδισε την... κούρσα για το ποιος θα πλαισιώσει τον Μιλιβόγεβιτς στα χαφ.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο Βίκτορ βάσει των δοκιμών που έκανε στο Ρέντη, φαίνεται πώς έχει καταλήξει στον Καπίνο στα γκολπόστ, στους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και ντε λα Μπέγια στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη δίδυμο στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους σε έναν ελεύθερο ρόλο και τους Σεμπά, Ντουρμάζ στα άκρα της επίθεσης, στην κορυφή της οποίας θα βρεθεί ο Ιντέγιε. Ένα 4-4-1-1 με λίγα λόγια.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον φυσικά είναι το εναλλακτικό πλάνο του Ισπανού τεχνικού σε περίπτωση που στραβώσει κάτι με τον Ιντέγιε κατά τη διάρκεια του ματς.

Στην τελευταία δοκιμή έβαλε δίδυμο τους Τσόρι και Φορτούνη στην επίθεση σε ένα 4-4-2. Προφανώς σε τέτοια επιλογή θα πάει, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον Νιγηριανό. Ο Βίκτορ προσπάθησε ουσιαστικά στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Από εκεί και πέρα, αυτό που τόνισε για ακόμη μία φορά στους παίκτες του ήταν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα μετόπισθεν. Βέβαια, ζητάει πρέσινγκ ψηλά και κατά συνέπεια θα πρέπει να ανέβει ψηλά και η άμυνα, έτσι ώστε να είναι κοντά οι γραμμές.

Και την Τρίτη (26/7) ο Βίκτορ τους έκλεισε στην αίθουσα προβολής βίντεο στο Ρέντη και για περίπου μισή ώρα τους έδειξε ξανά στιγμιότυπα από παιχνίδια της Χάποελ.

Τους εξήγησε ξανά ότι το μεγάλο ατού των Ισραηλινών δεν είναι άλλο από τις αντεπιθέσεις της. Οπότε, η χθεσινή μέρα στο Ρέντη ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στην αμυντική συμπεριφορά των Πειραιωτών.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με 4-3-3 η Χάποελ Μπερ Σεβά
Βίκτορ: "Έχω την ενδεκάδα στο μυαλό μου"
Μπακχάρ: "Το παιχνίδι μας και ό,τι βγει"
Εκτός ο Κασάμι, ανέτοιμοι και οι Πουλίδο, Καμπιάσο
Σενάρια για Τζούτζακ
"Ψάχτηκε για Ντουάιερ ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ