ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν χωράει τον Λαΐφη"

"Το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν χωράει τον Λαΐφη"
Λαΐφης

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Σπυροπούλου, που ζει στην Κύπρο και εργάζεται στην ιστοσελίδα «balla.com.cy», φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Ανατροπή και πέναλτι» με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο, Ευάγγελο Μίχο και Γιάννη Σερέτη. Mεταξύ άλλων είπε...

Για το φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Λαΐφη:« Με τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του τον τελευταίο καιρό, αφού ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, νομίζουμε ότι είναι κάτι μεταξύ Οκκά και Κωνσταντίνου. Στην Κύπρο ξεχωρίζει και είναι ό,τι καλύτερο σε Κύπριο κυκλοφορεί τα τελευταία δύο τρία χρόνια. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής που εξελίσσεται διαρκώς και υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα φύγει, καθώς δεν τον χωράει το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η φυσική του θέση είναι αμυντικός χαφ, αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο έχει καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός. Και στην εθνική Κύπρου παίζει σε αυτή τη θέση και τα πάει καλά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ανόρθωση ως αριστερό μπακ, πριν από δύο χρόνια έκανε το… μπαμ παίζοντας ως αμυντικός χαφ. Αργότερα,υπήρξε ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, έγιναν αλχημείες, δοκιμάστηκε ως στόπερ, τα πήγε καλά και καθιερώθηκε εκεί. Φέτος, όταν υπήρχαν απουσίες στο κέντρο έπαιξε για δύο τρία ματς ως αμυντικός χαφ και ήταν καλός. Γενικότερα είναι ένας αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής που παίζει είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικός χαφ».

Για τα χαρακτηριστικά του Κύπριου παίκτη:« Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι ξέρει να παίζει καλά με την μπάλα. Είναι καλός χειριστής. Επίσης, για αμυντικός σκοράρει αρκετά, τόσο με το κεφάλι, λόγω του ύψους του, που είναι κοντά στο 1,90 μ., όσο και με το μακρινό του σουτ, το οποίο δε διστάζει να δοκιμάσει. Έχει μάθει ποδόσφαιρο στην Αγγλία, και αυτό φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού του, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Νότιγχαμ.Στα αρνητικά του συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί εκτός Κύπρου».

Για την κατάσταση στην Ανόρθωση:« Ο σύλλογος είναι σε κακή κατάσταση, υπάρχει αβεβαιότητα, η ομάδα ψάχνει διοίκηση και υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για τον προπονητή. Όλοι λένε ότι το καλύτερο για το Λαΐφη είναι να φύγει από την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μήτρου: "Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Λαΐφη"
"Ο Λαΐφης είναι ό,τι καλύτερο στην Κύπρο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ