ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ζντιέλαρ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ζντιέλαρ

Ο Σάσα Ζντιέλαρ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο έναν 15χρονο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, του χάρισε μια φανέλα και υποσχέθηκε να τον ξαναδεί.

Έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την ομάδα Νέων της Σερβίας και θα πάρει την ευκαιρία του το φετινό καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ ανήκει εδώ και δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στην OFK Beograd ως δανεικός από τους Πειραιώτες, ωστόσο στα 20 του χρόνια μοιάζει έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα.

Το ταλέντο του είναι δεδομένο, αποτελεί έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους Σέρβους μέσους της γενιάς του και ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να τον έχει στις τάξεις του αλλά και την ευθύνη να τον βοηθήσει να αναπτύξει το ταλέντο του.

Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία, ο Ζντιέλαρ δείχνει σημάδια εξαιρετικής ωριμότητας και αντίληψης, όχι μόνο για όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου αλλά και έξω από αυτό.

Ο 20χρονος μέσος επισκέφθηκε τον Στραχίνια Αντρέγιτς στο νοσοκομείο, έκατσε μαζί του και του πρόσφερε μια φανέλα. Πρόκειται για έναν 15χρονο Σέρβο που ζει στο Beograd και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Στραχίνια παρακολούθησε ζωντανά όλα τα παιχνίδια της Σερβίας U-21 στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήθελε να γνωρίσει τον Σάσα Ζντιέλαρ, καθώς ήξερε ότι ζει στην περιοχή του, την Borca.

"Δεν ήξερα τον Στραχίνια από πριν, αλλά μόλις μου μετέφεραν ότι θέλει να με δει δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήρθα να τον επισκεφθώ και να τον γνωρίσω. Του χάρισα μια φανέλα και την επόμενη φορά που θα έρθω σίγουρα θα το φέρω και άλλα δώρα.

Είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω σε οποιαδήποτε ανθρωπιστική δράση και θα το κάνω με χαρά", υποστήριξε ο μέσος του Ολυμπιακού, η κίνηση του οποίου έτυχε θερμής υποδοχής από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Όσον αφορά την παρουσία του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ο Ζντιέλαρ τόνισε τα εξής:

"Τι άλλο μπορώ να πω, εκτός από το ότι πιστεύω ότι μπορώ να βρω μια θέση στην ομάδα. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω. Περιμένω ότι θα είναι μια εξαντλητική περίοδος προετοιμασίας και θα γνωρίσω καινούρια πράγματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ