ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Το κλειδί είναι να είμαστε ο εαυτός μας"

"Το κλειδί είναι να είμαστε ο εαυτός μας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ και ο επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντάκος, σχολίασαν στο Olympiacos TV την κλήρωση με την Ντνίπρο (VIDEO).

Την Ντνίπρο καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους "32" του Europa League, σε διπλές αναμετρήσεις. Ο Μίτσελ και ο Δημήτρης Διαμαντάκος, σχολίασαν στην κάμερα του Olympiacos TV την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε και αναφέρθηκαν στο ποιο είναι το "κλειδί" για την πρόκριση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε αρχικά: "Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Ακόμα μένουν δύο μήνες μέχρι εκείνο το παιχνίδι. Θα συμβούν πολλά πράγματα μέχρι τότε. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι λοιπόν, αλλά όχι και να νομίζουμε πως θα κερδίσουμε εύκολα. Είναι μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πρέπει σε όλα τα πράγματα να είμαστε προσεκτικοί".

Για την Ντνίπρο, ανέφερε: "Είναι μία ομάδα η οποία προκρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική. Αντιμετώπισε ομάδες όπως η Ίντερ και η Σεντ Ετιέν. Την Σεντ Ετιέν κέρδισε την τελευταία αγωνιστική και κατάφερε να περάσει. Είναι μία δυνατή ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, όσες συμμετέχουν στις συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Για το που θα κριθεί η πρόκριση, τόνισε: "Το κλειδί είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Η ομάδα που ήμασταν μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, είπε: "Παίζουν τα τελευταία παιχνίδια τους στο Κίεβο. Έχουν φύγει από την έδρα τους. Υποθέτω αφού η UEFA επιτρέπει τα παιχνίδια να γίνουν εκεί, θα έχει εξασφαλιστεί η ασφάλειά τους".

Διαμαντάκος: "Είναι μια πολύ βατή κλήρωση"

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ρωτήθηκε για την κλήρωση της ομάδας του: "Είναι μια πολύ βατή κλήρωση για την ομάδα μας. Είναι μια ομάδα ουκρανική, έχουμε κληρωθεί πολλές φορές με ουκρανικές ομάδες. Θα θέλαμε να κερδίσουμε πρώτα από όλα έξω, για να μπορέσουμε εδώ μέσα να έχουμε το αβαντάζ της νίκης και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Έχετε μια πρώτη εικόνα από την Ντνίπρο ή θα ξεκινήσετε από εδώ και πέρα να την παρακολουθείτε;

"Έχουμε μια πρώτη εικόνα αλλά από εδώ και πέρα σίγουρα το τεχνικό επιτελείο θα μαζέψει σημαντικές πληροφορίες, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα".

Σε προβληματίζει η χώρα στην οποία θα γίνει ο αγώνας;

"Δεν με προβληματίζει η χώρα, όσο ο καιρός γιατί στην Ουκρανία θα έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όποτε αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς".

Σε ποια στοιχεία θα παιχτεί η πρόκριση;

"Νομίζω η πρόκριση θα κριθεί πάνω από όλα άμα κερδίσουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι, που αυτό είναι το σημαντικότερο και μετά να διαχειριστούμε τα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ