ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κίνητρο της... "κατάρας"!

Το κίνητρο της... "κατάρας"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα αποκάλυψε στην "Α' Bola" ότι είχε μιλήσει στους παίκτες του για τις 12 επισκέψεις του Ολυμπιακού στην Αγγλία και τις ισάριθμες ήττες του.

Λογικό και επόμενο είναι ένας προπονητής να κοιτάζει να “φτιάχνει” τους ποδοσφαιριστές του με κάθε τρόπο. Βέβαια, το παιχνίδι με την Άρσεναλ δεν ήθελε και πολλές κουβέντες. Μόνο το άκουσμα του ονόματος των “κανονιέρηδων” και η διοργάνωση που συμμετέχουν οι “ερυθρόλευκοι”, έφταναν και... περίσσευαν για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Εμιρέιτς και να "δαγκώνουν".

Ο Μάρκο Σίλβα όμως κοίταξε να τους δώσει κι άλλα κίνητρα. Όπως για παράδειγμα την “κατάρα” που κυνηγάει τον Ολυμπιακό στην Αγγλία. Οι 12 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις στο νησί ήταν άλλος ένας καλός λόγος για να “ντοπάρει” τους ποδοσφαιριστές του και να τους πιπιλίσει το μυαλό ότι μπορούν να γράψουν ιστορία!

Την αποκάλυψη έκανεο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός σε μία δήλωσήτουστην “A' Bola”: “Ήξερα για τις 12 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Αγγλία και δεν κρύβω ότι ξοδέψαμε πολύ χρόνο μιλώντας στους παίκτες, έτσι ώστε να τους δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο.

Παίξαμε κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ήταν ιστορική νίκη, αλλά είχα και στο παρελθόν θριάμβους που μου έδωσαν τίτλους. Αυτές οι νίκες, ναι, μένουν στην ιστορία”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ