ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κινητό και η ένταση ανάμεσα σε Μανιάτη - Φορτούνη

Το κινητό και η ένταση ανάμεσα σε Μανιάτη - Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πραγματικές διαστάσεις της έντασης που δημιουργήθηκε προ ημερών ανάμεσα σε Μανιάτη και Φορτούνη με αφορμή ένα σπασμένο κινητό.

Μανιάτης και Φορτούνης είχαν μια έντονη λογομαχία προ ημερών, ωστόσο το πράγμα δεν ξέφυγε. Ούτε κινήθηκε ο ένας εναντίον του άλλου, ούτε χρειάστηκαν τρίτοι για να μην πιαστούν στα χέρια. Ούτε καν ως "θερμό επεισόδιο" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Παρενέβησαν 2-3 συμπαίκτες τους που ηρέμησαν τα πνεύματα και τέλος.

Στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στην επιστροφή των "ερυθρολεύκων" από την Αυστρία, όλα ξεκίνησαν από μια άγαρμπη πλάκα ανάμεσα σε Μανιάτη και Φορτούνη, με το κινητό του δεύτερου να πέφτει κάτω και να σπάει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν, κουβέντα στη κουβέντα ανέβηκαν οι τόνοι, όμως κάπου εκεί η ένταση ολοκληρώθηκε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο δεν συνέβη. Οι πραγματικές διαστάσεις της έντασης ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές είναι αυτές. Μια πλάκα που εξελίχθηκε σε λογομαχία και έμεινε εκεί. Φαινόμενα συνηθισμένα όταν μιλάμε για ομάδες, ειδικότερα σε περίοδο προετοιμασίας όπου η κούραση, τα ταξίδια, η ρουτίνα συχνά δημιουργούν παρόμοιες καταστάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ