ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ιδανικότερο σενάριο να έφευγε… χθες ο Μαζουακού!

Το ιδανικότερο σενάριο να έφευγε… χθες ο Μαζουακού!
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και στο λιμάνι φυσικά δεν θα είχαν πρόβλημα να έφευγε ο παίκτης ακόμα και πριν από την προετοιμασία στην Αυστρία.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο Αρτούρ Μαζουακού αν παραμείνει στον Ολυμπιακό και για τρίτη σεζόν, τότε θα πρόκειται για θαύμα! Μπορεί ο Γάλλος να μην το έχει πει δημοσίως, αλλά δεν είναι και καμιά είδηση ότι όλη η πιάτσα γνωρίζει πώς ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Βεβαίως, και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του. Ίσα-ίσα που για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν κατά κάποιο τρόπο και… ιδανικό να έφευγε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ακόμα και πριν «πετάξει» η ομάδα για την Αυστρία για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να έρθει και η κατάλληλη πρόταση. Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί με 10 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν θα συζητήσει και προτάσεις γύρω στα 7-8 εκατομμύρια. Απλώς, δεν φαίνεται στον ορίζοντα ότι άμεσα θα χτυπήσει κάποιος την πόρτα των «ερυθρολεύκων», προσφέροντας τόσο υψηλά ποσά.

Η Μονακό που τον παρακολουθούσε όλη τη σεζόν, είναι λίγο δύσκολο να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Η Λιόν το ίδιο. Κυρίως από την Αγγλία ή από την Ιταλία μπορεί να καταφτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μία τέτοια πρόταση.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην παρούσα φάση, ο Μαζουακού θα είναι στην προετοιμασία και… βλέπουμε. Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει κάτι μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ