ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "φρένο" του Σίλβα και το φιλικό με Πανιώνιο

Το "φρένο" του Σίλβα και το φιλικό με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα, ελέω Κυπέλλου Ελλάδας, δεν άφησε τους παίκτες του να πάνε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος. Φιλικό του Ολυμπιακού με Πανιώνιο.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή και της φιέστας που ακολούθησε για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν στο μυαλό τους να πάνε στο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Εντούτοις, ο Μάρκο Σίλβα δεν συμμερίστηκε αυτή την επιθυμία των ποδοσφαιριστών του και ο λόγος είναι ότι υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδας, όπου η ομάδα του έχει τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (3-0 α.α. ο πρώτος αγώνας) και εν συνεχεία τον τελικό με ΑΕΚ ή Ατρόμητο.

Οι Πειραιώτες παίζουν τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) με τον "Δικέφαλο" στο Φάληρο και αν όλα πάνε κατ' ευχήν γι' αυτούς, στις 7 Μαΐου έχουν τον τελικό. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν αρνήθηκε τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά όχι σε μπουζούκια και με... μέτρο.

Εξάλλου, οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στου Ρέντη. Δεν είναι οριστικό ακόμη, ούτε έχει ανακοινωθεί, αλλά θα γίνει, διότι ο Σίλβα δεν θέλει να πάει η ομάδα του στα ματς Κυπέλλου χωρίς να έχει δώσει κάποιο ματς ως τότε. Θέλει τους πάντες σε εγρήγορση και θα κάνει το παν γι' αυτό.

Τέλος, άπαντες περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον τραυματισμό του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο από το ματς με την Καλλονή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ