ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Μπεν στους φίλους του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν, με ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού για την στήριξη ακόμη και το τελευταίο διάστημα που δεν αγωνιζόταν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ύστερα από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, εκ των οποίων τον 1,5 ως δανεικός σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο, ο Μοχάμεντ Μπεν αποτελεί παρελθόν, αφού αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (12/01) τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Ο επιθετικός απ' τις Κομόρες αφήνει ως παρακαταθήκη τα δύο γκολ που σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και τα οποία βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό να προκριθεί τελικά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του deal με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Μπεν, με ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε τους φίλους των "ερυθρολεύκων" για την στήριξη ακόμη και το τελευταίο διάστημα που δεν αγωνιζόταν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που με στήριζαν πάντα, παρότι δεν αγωνίζομαι πλέον με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην καλύτερη ομάδα της Σερβίας, η οποία έχει τους καλύτερους φιλάθλους. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να σας επιστρέψω την αγάπη που μου δείξατε για περισσότερους από τρεις μήνες, ακόμα κι όταν δεν ήμουν ένας από εσάς. Πλέον, είμαι", αναφέρει το μήνυμα του 28χρονου επιθετικού.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ