ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Φορτούνη στον Σίλβα

Το "ευχαριστώ" του Φορτούνη στον Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ο Κώστας Φορτούνης τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα στήριξε τον Κώστα Φορτούνη. Του έδωσε την ευκαιρία να παίξει βασικός και σταδιακά να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς των "ερυθρολεύκων" στην ενδεκάδα.

Ήταν επόμενο λοιπόν η είδηση της παραίτησης του Πορτογάλου από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να μην μείνει ασχολίαστη από τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, που με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram αποχαιρέτησε τον Μάρκο Σίλβα.

"Σε ευχαριστώ για όλα καλή συνέχεια σε ότι κάνεις από εδώ και πέρα", έγραψε ο Κώστας Φορτούνης, αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο του Πορτογάλου τεχνικού στην εξέλιξη της καριέρας του με τα ερυθρόλευκα.

Σε ευχαριστώ για ολα καλή συνέχεια σε οτι κάνεις απο εδω και πέρα...Thank you for all ... good luck in everything you do from now on ...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Fortounis (@fortou7) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ