ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το είχε ξεκόψει για Μπεσίκτας ο Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πάλι κυκλοφόρησαν σενάρια στην Τουρκία που θέλουν την Μπεσίκτας να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Φορτούνη. Όμως ο διεθνής άσος εδώ και καιρό είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον απασχολεί αυτή η προοπτική. Η Μαρσέιγ τον κοστολογεί με 7.000.000 ευρώ.

Ο Κώστας Φορτούνης φιγουράρει τις τελευταίες μέρες στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ, καθώς το όνομά του συζητιέται ολοένα και πιο έντονα για το αν θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Προς το παρόν στο Λιμάνι δεν έχουν την παραμικρή "ενόχληση" για τον διεθνή χαφ. Το ίδιο ισχύει και για τον Φορτούνη. Καμία ομάδα δεν έχει πλησιάσει τις δύο πλευρές, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν θα προκύψουν ζητήματα το καλοκαίρι.

Ήδη η Μαρσέιγ μέσω του αθλητικού διευθυντή της Αντόνιο Θουμπιθαρέτα φαίνεται πώς τον έχει βάλει στο "σημάδι". Ακούγεται μάλιστα ότι τον κοστολογεί με 7 εκατομμύρια ευρώ. Οι μετοχές του Φορτούνη φέρεται να έχουν πέσει μετά τις τελευταίες δύο σεζόν του με τον Ολυμπιακό που οι εμφανίσεις του θύμιζαν... παλμογράφο. Μην ξεχνάμε ότι όταν ολοκληρώθηκε η καλύτερή του σεζόν το 2015-16, η χρηματιστηριακή αξία του Κώστα έφτανε στα 20 εκ. ευρώ!

Οι πληροφορίες από την Γαλλία πάντως αναφέρουν ότι εκτός από τον Φορτούνη εξετάζουν και την περίπτωση του Ταλίσκα της Μπεσίκας (δανεικός από την Μπενφίκα) για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής ενόψει της νέας χρονιάς.

Κάπου εδώ λοιπόν αρχίζει ένα... ντόμινο. Στην Τουρκία λένε ότι αν η Μαρσέιγ αποκτήσει τον Ταλίσκα και όχι τον Φορτούνη, τότε η Μπεσίκτας θα κινηθεί για την αγορά του Έλληνα άσου του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον... Ταλίσκα! Ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων.

Απλώς, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όταν πριν από έναν χρόνο ακούστηκε πάλι η Μπεσίκτας για τον Φορτούνη, ο Κώστας το είχε... ξεκόψει ότι δεν τον ενδιέφερε η προοπτική του τουρκικού πρωταθλήματος και εκτός απροόπτου την ίδια στάση θα κρατήσει αν και εφόσον προκύψει ξανά ενδιαφέρον από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

photo: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ