ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το δηκτικό σχόλιο του Καραπαπά για την ποινή του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Κώστας Καραπαπάς μέσω social media σχολίασε με δηκτικό τρόπο την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League, για την ποινή που επέβαλε στον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/2) ανακοινώθηκε η τιμωρία που επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της Super League στον Ολυμπιακό, για τα επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ποινή προβλέπει -3 βαθμούς, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο Φαληρικό γήπεδο και 90.000 ευρώ πρόστιμο στους "ερυθρόλευκους", που ωστόσο διατηρούν το δικαίωμα της έφεσης κατά της απόφασης.

Επίσημη αντίδραση από τους Πειραιώτες δεν υπήρξε στο άκουσμα της είδησης, αλλά την εξέλιξη σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω social media.

"Ιστορική φωτογραφία από την στιγμή που το χέρι της Χούντας σταματάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Στην φανέλα του «Φόντακα», το «8». Οι συνειρμοί δικοί σας...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς, ποστάροντας μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Γιώργου Σιδέρη, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 22/11/1967, όπου ο "Φόντακας" δέχεται τις παρατηρήσεις του Στυλιανού Παττακού.

Το δηκτικό σχόλιο του Καραπαπά για την ποινή του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό!
Οι έξι διαπιστευμένοι "έκαψαν" τον Ολυμπιακό
Αφαίρεση τριών βαθμών, κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό η ποινή στον Ολυμπιακό
Το συγκινητικό μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ