ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "Big Brother" του Ολυμπιακού

Το "Big Brother" του Ολυμπιακού

Απομένουν κάτι λιγότερο από 40 μέρες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη τα πρώτα σενάρια στο λιμάνι για το "πάρε – δώσε" έχουν ξεκινήσει. Κυρίως για το... "δώσε".

Θα υπάρχουν αλλαγές στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Αναγκαστικά θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, με την προοπτική η ομάδα του Πειραιά να ενισχυθεί για να τερματίσει πρώτη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σενάρια ήδη έχουν ξεκινήσει. Ο Βέλλιος είναι ένας παίκτης που κάνει "κλικ" στον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που δεν παίζει στη Νότιγχαμ, αν ασχοληθούν οι πρωταθλητές τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Μιραλάς είναι μία περίπτωση που στο λιμάνι την παρακολουθούν, αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει καμία κίνηση. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που θα πρέπει να βγουν αρκετά εκατομμύρια από τα ταμεία του Ολυμπιακού, εφόσον η Έβερτον επισημοποιήσει την πρόθεσή της να τον πουλήσει (ή να τον δανείσει). Στην παρούσα φάση περισσότερα πράγματα έχουμε να πούμε για το “δώσε”. Εκεί υπάρχουν κάποιες βάσεις, στις οποίες μπορούν να στηριχθούν τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα:

ΜΙΛΙΤΣ: Δεν υπολογίζεται ο Κροάτης. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν κατάφερε να κερδίσει θέση έστω στη 18άδα ούτε με τον Χάσι, ούτε και με τον Λεμονή. Προφανώς και κάτι κάνει λάθος ο Μίλιτς. Δεν μπορεί να είναι τρελοί όλοι οι προπονητές. Ήδη ψιθυρίζεται ότι κάτι έχει στα... σκαριά από Ουκρανία και Ρωσία ο πρώην αριστερός μπακ της Φιορεντίνα. Είδηση θα είναι σε περίπτωση που μείνει ο Μίλιτς στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Αποκτήθηκε ως βασικός στόπερ το καλοκαίρι από την Κόνιασπορ, δαπανήθηκαν πάνω από 2 εκ. ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και έφτασε στο σημείο να είναι ο τέταρτος κεντρικός αμυντικός των "ερυθρολεύκων" πίσω από Σισέ, Ένγκελς και Μποτία. Με τον Σέρβο θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι τον παράγοντα “Μουντιάλ”. Θεωρεί ότι αν παραμείνει στον Ολυμπιακό και συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, βλέποντας τα περισσότερα ματς από τον πάγκο ή την εξέδρα, θα κινδυνεύσει η παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Μάλαγα είναι μία από τις ομάδες που τον κοιτάζουν. Δεν είναι όμως μόνο οι Ανδαλουσιάνοι. Αν μιλάγαμε με ποσοστά, τότε θα λέγαμε ότι με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Σέρβος είναι περισσότερο προς το “φεύγει”. Όσο είναι υγιείς οι Σισέ, Ένγκελς και ο Μποτία, ο Βούκοβιτς δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

ΕΜΕΝΙΚΕ: Μία πολύπλοκη ιστορία ο Νιγηριανός. Έχει προβληματίσει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού και ήδη στην Τουρκία σχεδόν σε καθημερινή βάση θεωρούν ότι δεν βγάζει τη χρονιά στον Πειραιά. Ο Εμενίκε υποτίθεται από βδομάδα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αν συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο έως τα Χριστούγεννα, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα βρεθεί η φόρμουλα στο “διαζύγιο” με τον Αφρικανό...

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

ΚΑΡΣΕΛΑ:Σίγουρα έχει προβληματίσει, περίμεναν περισσότερα στον Ολυμπιακό όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γρανάδα, αλλά ο Λεμονής εκτιμάει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις. Περιμένει ότι κάποια στιγμή θα “ξυπνήσει”. Αυτό που μετράει είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν κοροϊδεύει στις προπονήσεις, που προσπαθεί, που με λίγα λόγια είναι κανονικό μέλος της ομάδας, αλλά και που ώρες – ώρες το... παρακάνει και “σπάει” και τα νεύρα των υπολοίπων όταν αγωνίζεται.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS


ΖΙΛΕ: Έχει αρχίσει και παίρνει χρόνο συμμετοχής. Με τον Λεμονή βρέθηκε στο ξεκίνημα εκτός 18άδας, αλλά τις τελευταίες 20 μέρες έχει ενεργοποιηθεί ξανά. Το διάστημα που ήταν εξαφανισμένος, είχαν "σκάσει" τα πρώτα σενάρια από το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη). Προς το παρόν δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΙΛΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΙΛΕ EUROKINISSI

ΟΦΟΕ: Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θέλει να φύγει παρά την πίεση που του ασκείται από τη γυναίκα του, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Βέλγιο. Πιστεύει ότι θα βρεθεί η λύση και πώς η γυναίκα του θα σταματήσει τις όποιες τάσεις φυγής έχει. Οπότε, δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να συζητάμε τίποτα, αφού ο Οτζίτζα έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να διακόψει τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Κι αυτό αποδείχθηκε και στην Λισσαβώνα, αφού στο μισάωρο που αγωνίστηκε, έπαιξε με ρίσκο καθώς δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πικέ, Οφόε EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ