ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς

Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Βουίζει η Πορτογαλία ότι ο 47χρονος τεχνικός έχει κερδίσει για τα καλά την κούρσα της διαδοχής στον πάγκο του Ολυμπιακού και πώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τους "ερυθρόλευκους".

Επιστροφή στο πορτογαλικό μοντέλο για τον Ολυμπιακό; Πλέον, έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο. Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται μία ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".

Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Πορτογαλία που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς και πώς ο 47χρονος πρώην τεχνικός της Γκιμαράες ήταν θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πλέον δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να διαδεχθεί τον Όσκαρ Γκαρθία. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο ακόμα και για μικρολεπτομέρειες που δεν θα είναι αρκετές στο να χαλάσουν το "ντιλ".

Εξ αρχής ήταν ο Νο1 στόχος των "ερυθρολεύκων" και ήταν δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να τον φέρουν στη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προτείνει συμβόλαιο 1+1 στον 47χρονο τεχνικό και ο Πορτογάλος που έχει "πολιορκηθεί" από τους Πειραιώτες εδώ και έναν χρόνο, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του.

Με τα τωρινά δεδομένα, θα είναι τεράστια έκπληξη αν τη νέα σεζόν δεν κάτσει στον κόκκινο πάγκο ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προπονητής - "ταλιμπάν"!
"Φάκελος" Ολυμπιακός: 34 αλλαγές προπονητών σε 22 χρόνια κυριαρχίας
Αποτελέσματα Poll: Ποιος φταίει για την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού!

(AP Photo/Kerstin Joensson)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ