ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντίο του Ζιλέ: "Αποτύχαμε..."

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, μέσω μηνύματος στα social media, εκφράζοντας τη χαρά του που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα κι έχοντας διάθεση για αυτοκριτική.

Παρελθόν απ' το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος μέσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Απ' την πλευρά του, ο 33χρονος χαφ θέλησε να πει ένα ξεχωριστο "αντίο" στους "ερυθρολεύκους" μέσω μηνύματος στα social media, το οποίο είχε μεγάλες δόσεις αυτοκριτικής.

"Φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σεζόν που περάσαμε μαζί. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ήταν μακριά απ' την τέλεια σεζόν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αποτύχαμε διότι Ολυμπιακός σημαίνει πάντα τρόπαια και τίτλοι.

Θα κρατήσω τις υπέροχες αναμνήσεις. Την πρόκριση στο Champions League, την κλήρωση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ στο κεφάλι μου θα ηχούν πάντα τα τραγούδια σας. Είστε απίστευτοι.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που κατέβαλαν προσπάθεια για να με φέρουν σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι λυπημένος που φεύγω απ' τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι παράλληλα υπερήφανος που φόρεσα αυτά τα χρώματα.

Πάμε Ολυμπιακέ"!

Το αντίο του Ζιλέ: "Αποτύχαμε..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Ζιλέ από τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ