ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "αντίο" του Σαλίνο στον Ολυμπιακό

Το "αντίο" του Σαλίνο στον Ολυμπιακό
Σαλίνο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεάντρο Σαλίνο με γραπτή του δήλωση στο facebook αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τόνισε πως πίσω του αφήνει μόνο φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σαλίνο βρέθηκε στην Ελλάδα και την Αθήνα με σκοπό να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και φυσικά να μαζέψει τα πράγματα του.

Λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί με τον Φιγκέιρας, η παρουσία του στη χώρα μας συνδυάστηκε με ενδεχόμενη επιστροφή του και στον Ολυμπιακό όπως συνέβη με τον Καμπιάσο.

Τελικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι οριστικό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, κάτι για το οποίο έβγαλε και γραπτή δήλωση:

"Επιστροφή πίσω στη Βραζιλία αυτή τη Δευτέρα, μετά το τελικό πακετάρισμα των πραγμάτων απο το σπίτι μου στην Αθήνα... θέλω να ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου, αυτές τις 10 ημέρες στην Αθήνα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού.. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη για την υποδοχή του, τη φροντίδα και τον σεβασμό του.

Δεν επισκέφτηκα τον Ρέντη από σεβασμό, αυτή την εποχή αποφάσεων για τον Ολυμπιακό, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 3 χρόνια, τους πάντες στον Σύλλογο, το Μάνο, τον Χρήστο, τον γιατρό Δημήτρη, όλους γύρω από την ομάδα, τους καλούς μου φίλους Chori, Cambiasso, Sebá, Pardo, Botia και όλους τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κάθε στιγμή Gonçalo, Ayman, Στέλιο.. Σε όλους μεγάλη ευγνωμοσύνη, και την υπόσχεση να υποστηρίζω τον Θρύλο και απο μακριά, άντε και με την πρόκριση στο Europa League! Εύχομαι να σας δω σύντομα ξανά!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ