ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "αντίο" του Μαρινάκη στον Κων/νο Μητσοτάκη

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέσω δήλωσής του στη σελίδα του στο facebook, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε με ένα ανθρώπινο μήνυμα τον φίλο του πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που απεβίωσε την Δευτέρα (29/5).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε "αντίο" στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/5).

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε άριστες σχέσεις με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, κάτι που οδήγησε τον ερυθρόλευκο ηγέτη να κλείσει με συγκινητικό τρόπο τη δήλωσή του: "Χαιρετισμούς στον πατέρα μου, στον καλό σου φίλο..."

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Πρόεδρε, είπες τις σκληρότερες αλήθειες σε μια εποχή επίπλαστης ευημερίας. Σ' έναν λαό που δεν ήταν ώριμος να τις ακούσει.

Δυστυχώς για την πατρίδα μας δικαιώθηκες και φοβάμαι ότι θα δικαιώνεσαι για πολλά χρόνια στο μέλλον. Σε πολύ δύσκολες πολιτικές περιόδους έδειξες τον δρόμο και έκανες πράξη την εθνική συμφιλίωση, η οποία σήμερα είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ. Καλό ταξίδι...

Χαιρετισμούς στον πατέρα μου, στον καλό σου φίλο..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ