ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντιμετωπίζει ως ντέρμπι ο Μπέντο με τον Ατρόμητο!

Το αντιμετωπίζει ως ντέρμπι ο Μπέντο με τον Ατρόμητο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να πάει με τους βασικούς κόντρα στον Ατρόμητο και να μην προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ρέτσος δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Ελαμπντελαουί.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάουλο Μπέντο προετοιμάζει την σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29/10, 19.30) θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αντιμετωπίζει σαν ντέρμπι. Λες και πρόκειται να παίξει με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό.

Τον έχει δει τον Ατρόμητο, γνωρίζει ότι είναι μία ομάδα που στην έδρα της προκαλεί ένα σωρό προβλήματα στον Ολυμπιακό κάθε χρόνο και για αυτό το λόγο σκοπεύει να πάει με τα βαριά του όπλα στη «μάχη» του Περιστερίου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το όποιο ροτέισον ήθελε να κάνει, το έκανε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο σκοπεύει να κατεβάσει όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα για να φύγει αλώβητος από μία δύσκολη έδρα.

Με λίγα λόγια, ο Καπίνο θα βρεθεί στα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας θεωρούνται σίγουροι οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα. Για μία θέση παλεύουν οι Ρέτσος και Ελαμπντελαουί, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να περάσει στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Στα χαφ οι Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μαρτίνς δεν δείχνουν να… κινδυνεύουν από τους Ρομαό ή Μπουχαλάκη που βρίσκονται στη 18άδα. Ο Φορτούνης θα περάσει πίσω από τον Ιντέγιε, ενώ στα άκρα της επίθεσης ο Πάρντο πολύ δύσκολα θα μπει… σφήνα σε Σεμπά και Ελιουνούσι.

Βάζοντας σε μία ζυγαριά τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Αστάνα και Παναθηναϊκός, ο Μπέντο θα προτιμούσε τις όποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, να τις έκανε στο ματς της Πέμπτης (3/11) στο Καζακστάν. Θεωρεί ότι πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γιατί σε περίπτωση που η ομάδα του φύγει με το τρίποντο από το Περιστέρι θα πάει και με άλλον αέρα στο ντέρμπι της παραπάνω Κυριακής (6/11). Θα πάει μία ασφάλεια τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών διαφορά από το "τριφύλλι" που υποδέχεται την Κυριακή (30/10, 15.00) τον Ηρακλή στη Λεωφόρο.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάρκο, καν' το όπως ο Ομάρ!
Πάρντο: "Τα γκολ μου έδωσαν αυτοπεποίθηση"
Χωρίς Μάριν, Καμπιάσο με Ατρόμητο
Είναι κληρονομικό του Πασιένσια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ