ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3: "Θαύμα αν παραμείνει ο Λεμονής"

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος κι ο Γιάννης Φιλέρης μετέφεραν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απ' την προπονητολογία στον Ολυμπιακό μέσα απ' την εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3. Τι ισχύει με τον Τάκη Λεμονή και τι συνέβη στην υπόθεση του Όσκαρ Γκαρθία.

Η φημολογία γύρω απ' την παραμονή ή μη του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτέλεσε το σημαντικότερο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών. Ο Όσκαρ Γκαρθία εμφανίστηκε στο προσκήνιο, μέσα από ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ως πιθανός διάδοχος του Έλληνα τεχνικού.

Όμως, τελικά, το βράδυ της Τρίτης (02/01) η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έβαλε "τέλος" στα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ισπανό προπονητή κι υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως δεν υπήρξαν επαφές μαζί του.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος κι ο Γιάννης Φιλέρης μετέφεραν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απ' τη συγκεκριμένη υπόθεση, μέσα απ' την εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3, συνομιλώντας με τον ρεπόρτερ του σταθμού, Διονύση Βερβελέ.

Τι "χρεώνεται" στον Τάκη Λεμονή και πόσες ελπίδες έχει να παραμείνει έως το τέλος της σεζόν; Υπήρξαν επαφές με τον Όσκαρ Γκαρθία και πόσο προχωρημένο ήταν το "φλερτ" των δύο πλευρών; Τι περίμενε ο Γιάγκος Βούκοβιτς και δεν αποχωρούσε τόσο καιρό απ' τον Ολυμπιακό;

Ακούστε το ηχητικό και πάρτε όλες τις απαντήσεις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ