ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 0-3 από την Άρσεναλ και οι ομοιότητες με την Άντερλεχτ!

Το 0-3 από την Άρσεναλ και οι ομοιότητες με την Άντερλεχτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νοκ άουτ ματς ήταν ουσιαστικά αυτό με την Άρσεναλ τον Δεκέμβριο, εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε επιλέξει στο αρχικό σχήμα τους Τσόρι και Καμπιάσο. Τώρα κάνει σοβαρές σκέψεις να τους ξεκινήσει την Πέμπτη (25/2, 22.05).

Χόρτασε μπάλα το μεσημέρι της Κυριακής (21/2) ο Μάρκο Σίλβα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, εν μέρει ξαφνιάστηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός με την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του λίγα 24ωρα μετά το 1-0 των Βρυξελλών.

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή ενόψει της ρεβάνς και τόνισε ότι "οι Τσόρι και Πουλίδο έδωσαν κάποιες... απαντήσεις".

Πώς ερμηνεύεται η συγκεκριμένη δήλωση; Πρώτα απ' όλα ότι ο Τσόρι θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για να ξεκινήσει κόντρα στην Άντερλεχτ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία, με προσωπικότητα και έδειξε κιόλας ότι έβγαλε και τρομερή όρεξη για να ξανακερδίσει φανέλα βασικού. Όσο για τον Πουλίδο; Δεν φαίνεται ότι ο Ιντέγε θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Σε γενικές γραμμές, ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες συζητήσεις στο Ρέντη ότι η ρεβάνς με τους Βέλγους θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι με την Άρσεναλ τον περασμένο Δεκέμβρη. Ουσιαστικά και εκείνο με τους Λονδρέζους ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα νοκ άουτ ματς, άσχετα αν τυπικά αποτελούσε τον τελευταίο αγώνα των ομίλων.

Τότε λοιπόν είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα όχι μόνο για τις καθυστερημένες κινήσεις από τον πάγκο, αλλά κυρίως για τη μη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στο να παίζουν σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Τσόρι και Καμπιάσο που είχαν μείνει στον πάγκο.

Και οι δύο έδειξαν κόντρα στον Ατρόμητο ότι βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Κι αν για τον Ντομίνγκες ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο να παρουσιάσει αυτό το καλό πρόσωπο, για τον Καμπιάσο αποτέλεσε μία μίνι έκπληξη το γεγονός ότι έβγαλε 90λεπτο. Το θέμα είναι ότι φώναξαν "παρών" και οι δύο και αυτό είναι που κρατάει ο Πορτογάλος τεχνικός. Όπως "παρών" φώναξε και ο Κασάμι!

Ο Σίλβα λοιπόν θα ζοριστεί για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Δεν είναι πλέον και τόσο ξεκάθαρο το τι θα κάνει, όπως είχε συμβεί την περίοδο που προετοιμαζόταν ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση των Βρυξελλών.

Τότε παιζόταν μία θέση ανάμεσα σε Κασάμι και Ζντιέλαρ. Τώρα, στην εξίσωση έχουν μπει - εκτός από τον Ελβετό χαφ - οι Τσόρι και Καμπιάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μυστικό στα μάτια τους

Παγκίτες πολυτελείας

"Πουλίδο και Τσόρι έδωσαν απαντήσεις"

Τσόρι: "Το μυαλό στον τελικό της Πέμπτης"

Καμπιάσο: "Πρώτος στόχος η πρόκριση επί της Άντερλεχτ"

Σοκαριστική ήττα για Άντερλεχτ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ