ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Tι τρέχει στα μεταγραφικά

Tι τρέχει στα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Προχωράνε οι υποθέσεις Μπερμπάτοφ, Νενέ, Ντιόπ, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κρούση στην Έβερτον για τον Μιραλάς , ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις στο αυριανό συνέδριο της Θύρας-7

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα, ο σχεδιασμός προχωράει με τη σύμφωνη γνώμη του Μάρκο Σίλβα, που αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη, οτιδήποτε οριστικό αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την επίσημη πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη στο αυριανό παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας-7, όπου θα παρευρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βέβαια δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις , αν και οι Μπερμπάτοφ, Νενέ, Ντιόπ έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και περιμένουν το κάλεσμα για τις υπογραφές, με τον νταμπλούχο να ψάχνει και καλύτερες λύσεις.

Όσον αφορά το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η πρώτη επαφή με την Έβερτον για τις απαιτήσεις της, προκειμένου να παραχωρήσει τον Βέλγο παίκτη. Ο διεθνής εξτρέμ έχει προτάσεις από αρκετά κλαμπ, εξέφρασε ανεπίσημα την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ ο αγγλικός σύλλογος, δεν θα πάρει ούτε μια στερλίνα το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού λήγει το συμβόλαιο του Μιραλάς. Τον συμφέρει με λίγα λόγια να τον πουλήσει τώρα, γιατί είναι δεδομένη η επιθυμία του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το Λίβερπουλ, επειδή η ομάδα δεν έχει τα φόντα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάρκο Σίλβα εξάλλου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα και να παρουσιαστεί, καθώς όλα δείχνουν ότι επισπεύδεται η λύση του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Αν κάνουμε μια αναδρομή στα συνέδρια επί Μαρινάκη έχουμε να θυμηθούμε , τι είπε τα περασμένα χρόνια.

Το 2011 “Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Δεν πάω πουθενά, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό”.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε επίσης την εκτίμηση ότι “το πρωτάθλημα θα κατέβει στον Πειραιά και το επόμενο καλοκαίρι” και αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί απ' όλους ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στον οποίο ως γνωστόν ανέλαβε την προεδρία ο Μιχάλης Κουντούρης.

Το 2012 για τον αθλητικό νόμο "Είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό. Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Πάντα στην πρώτη γραμμή".

Το 2013 "Ό,τι χρειάζεται για την ομάδα, θα γίνει. Έχουμε πάρει Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη, Σαλίνο, Βάις και συνεχίζουμε... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έρθει στην ομάδα και ο Αμαλφιτανό, συζητάμε και με τον έμπειρο Τσόρι Ντομίνγκες. Ξαναλέω: θα γίνει ό,τι πρέπει και γίνεται ήδη! Τα 99 ονόματα από τα 100 που γράφονται δεν τα ξέρω ούτε κι εγώ. Διαψεύδουμε, το βλέπετε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά όλη μέρα...".

Το 2014 ήταν παρών και ο Σωκράτης Κόκκαλης που είπε "Μακάρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Έχουν εξελιχθεί καλά όλα, η μετάβαση της προεδρίας στον Βαγγέλη τον Μαρινάκη ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Εγώ σαν μεγαλύτερος τον θυμάμαι από τότε που ερχόταν με τον πατέρα του τον Μιλτιάδη στο γήπεδο σαν μικρό παιδάκι και το βασικό που πρέπει να πω είναι ότι αυτά που κάνει για τον Ολυμπιακό κι αυτά τα πρωταθλήματα που έχει πάρει, του εύχομαι να πάρει περισσότερα από αυτά που είχα πάρει εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχει ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων προέδρων που αγωνίζονται ως εντός εισαγωγικών αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα: ότι είναι πραγματικά γνήσιος και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Οι άλλες ομάδες είναι όλο λόγια. Όλο υπόσχονται, “θα κάνουμε τούτο, θα κάνουμε το άλλο, θα κάνουμε εκείνο” και δεν έχουν κάνει τίποτα και θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα. Κι επειδή βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα, λένε συνέχεια “η διαιτησία, ο Μαρινάκης, ο έτσι, ο αλλιώς” δεν κοιτάνε το χάλι τους, να φτιάξουν κάτι, να φτιάξουν μια ομάδα, να φτιάξουν ένα γήπεδο, να φτιάξουν προπονητικά κέντρα, να πάρουν ένα πρωτάθλημα, αλλά συνεχώς είναι σαν κάτι μοιρολογίστρες κι αρχίζουν να λένε διάφορα πράγματα".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: "Στη θέση του σέντερ φορ, του εξτρέμ, και του κεντρικού χαφ, έχει πέσει το βάρος. Ελπίζω μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε ενισχυθεί σε αυτές τις θέσεις. Έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο, Ριέρα. Για κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είμαι αισιόδοξος, για κάποιες άλλες πρέπει να περιμένουμε. Με τον Πουλίδο έχουμε συμφωνήσει. Στο Μεξικό, βέβαια, γίνονται διάφορα. Θέλω να υπογραμμίσω ότι το γήπεδο αυτό, το κόσμημα που λέτε, ο κ. Κόκκαλης το πλήρωσε από την τσέπη του, με τα λεφτά του και χωρίς να έχει ανάγκη καμία Περιφέρεια και κανένα Κράτος. Όποιος θέλει να φτιάχνει γήπεδο κι εμείς είμαστε υπέρ του να φτιάχνονται νέα γήπεδα, να το φτιάχνει χωρίς να έχει την ανάγκη του Κράτους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ