ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι τρέχει με Φορτούνη, Πουλίδο

Τι τρέχει με Φορτούνη, Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει σιγά-σιγά να γεμίζει το Ρέντη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα εισιτήρια να εξαφανίζονται γρήγορα-γρήγορα και ο Πορτογάλος κάνει τα σχέδια του για τη Μπάγερν.

Mπήκαμε για τα καλά στον αστερισμό της Μπάγερν, αφού τα ελάχιστα εισιτήρια που βγήκαν στα εκδοτήρια και στο διαδίκτυο εξαντλούνται, ενώ ο Μάρκο Σίλβα υπολογίζει και στους Φορτούνη, Πουλίδο.

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και τα λιγοστά εισιτήρια που βγήκαν στην αγορά, προκαλώντας δικαίωση σε όλους όσοι έσπευσαν να πάρουν το φτηνό διαρκείας τους, να γλυτώσουν χρόνο, χρήμα και προπάντων την αγωνία της εξεύρεσης μιας θέσης στο "Καραϊσκάκης" στα σπουδαία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πρώτο sold out, καθώς μετά βίας υπήρξαν δυο-τρεις χιλιάδες εισιτήρια για τους μη κατόχους διαρκείας.

Τι τρέχει με Φορτούνη, Πουλίδο
INTIME SPORTS

Απο εκεί και πέρα ο Μάρκο Σίλβα υπολογίζει και τον Μεξικανό Πουλίδο, αφού στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανησυχία για τη χθεσινή απόφαση του CAS και τη δικαίωση της Τίγκρες. Ο διεθνής φορ δηλώθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία εγκρίθηκε από την ΟΥΕΦΑ. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πληρώσει ένα πρόστιμο ή κάποιο μικρό χρηματικό ποσόν στο μεξικάνικο κλαμπ, η πρώτη ομάδα του, ο Λεβαδειακός. Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Κώστα Φορτούνη, που τραυματίσθηκε και αποχώρησε από τον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα 0-0.Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν αμέσως με τον διεθνή παίκτη, αλλά και τον γιατρό της Εθνικής και άκουσαν με ανακούφιση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής του στο ματς της μεθεπόμενης Τετάρτης με τη Μπάγερν. Το Ρέντη εξάλλου θα γεμίσει ξανά αύριο(9/9) το απόγευμα με την επιστροφή των διεθνών και αναμένεται με ενδιαφέρον το τετ α τετ του Μάρκο Σίλβα με τον Τζίμι Ντουρμάζ που έκανε δηλώσεις αγανάκτησης , για το κόψιμο του από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν και δουλειά επάνω στην τακτική. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου και κάπως έτσι έκλεισε το πρόγραμμα.

Εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε ατομική προπόνηση.

Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Κώστας Φορτούνης αγωνίσθηκε και διακρίθηκε στο παιχνίδι με την Φινλανδία, ενώ στο ματς με τη Ρουμανία αντικαταστάθηκε από τον Κονέ στο 52΄ λόγω μικροενοχλήσεων. Αντίθετα ο Στέφανος Καπίνο είδε και τους δυο αγώνες από τον πάγκο.

Βασικός στο 0-3 του Μαρόκου επί του Σάο Τομέ για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα, ήταν ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Τι τρέχει με Φορτούνη, Πουλίδο

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αγωνίσθηκε σε όλο το ματς Ρωσία-Σουηδία 1-0, ενώ αναμένεται να είναι βασικός και στο αποψινό παιχνίδι με την Αυστρία. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έπαιξε 90 λεπτά στις νίκες της Νορβηγίας επί της Βουλγαρίας και της Κροατίας, ενώ ο Φινμπόγκανσον μπήκε στο 78΄στο διπλό της Ισλανδίας επί της Ολλανδίας και είδε από τον πάγκο τον αγώνα Ισλανδία-Καζακστάν 0-0, που έστειλε τους Ισλανδούς για πρώτη φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έπαιξε στο Σερβία-Αρμενία 2-0 και Γαλλία-Σερβία 2-1, όπως και ο Παϊτίμ Κασάμι που δεν αγωνίσθηκε στο Ελβετία-Σλοβενία 3-2, ενώ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί και στον αποψινό αγώνα με την Αγγλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ