ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι ισχύει για Ρομαό και Ολυμπιακό!

Τι ισχύει για Ρομαό και Ολυμπιακό!
Ρομαό

Ένα δημοσίευμα της Μασσαλίας φέρνει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για τον 31χρονο Γαλλοαφρικανό χαφ, Αλεξί Ρομαό, ώστε να γίνει κάτοικος Πειραιά τον Ιανουάριο.

Από το πρωί έχει “σκάσει” η πληροφορία από την Μασσαλία ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο εξετάζει την περίπτωση του Αλεξί Ρομαό της Μαρσέιγ, αλλά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία κιόλας με τους Γάλλους για να ντυθεί ο παίκτης στα “κόκκινα” από τον Γενάρη!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “footmarseille.com” το ανέφερε και στη συνέχεια το αναπαρήγαγαν πολλά γαλλικά ΜΜΕ. Από τον Ολυμπιακό φυσικά δεν λένε το παραμικρό, αφού αν είναι να αρχίσουν να ανοίγουν κουβέντα για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη από τον... Σεπτέμβρη, τότε θα επικρατήσει ένα χάος.

Ο Ρομαό είναι 31 ετών και παίζει αμυντικό χαφ και “οκτάρι”, ενώ έχει αγωνιστεί στη Μαρσέιγ σε ορισμένα ματς και ως στόπερ. Καλό του πόδι είναι το δεξί. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους σημείωναν ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοπό να του το ανανεώσει και προτιμάει να τον πουλήσει τον Γενάρη για να μην τον χάσει ελεύθερο τον Ιούνιο του 2016. Το τι ισχύει τελικά θα το δούμε σε... τέσσερις μήνες. Ας το κρατήσουμε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού μας το συγκεκριμένο όνομα...

Ο Ρομαό αγωνίζεται στην Μαρσέιγ από τον Ιανουάριο του 2013 και έχει “γεμάτες” χρονιές. Στον β' γύρο του 2012-13 έπαιξε σε 15 ματς, την σεζόν 2013-14 σε 36 και πέρσι σε 32. Φέτος έχει προλάβει να χρησιμοποιηθεί από τον Μίτσελ τρεις φορές. Το όνομά του το έφτιαξε στην Λοριάν, όπου κάθισε τρία χρόνια (2010-2013) και “έγραψε” 83 παρουσίες. Γεννήθηκε στην Γαλλία και παίζει στην Εθνική Τόγκο μαζί με τον Ματιέ Ντοσεβί.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι είναι περίεργο το δημοσίευμα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι “γεμάτος” στα χαφ, με Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μανιάτη, Κασάμι, Μπουχαλάκη και... Σαλίνο!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ