ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι φοβάται ο Μπέντο από τον Πανιώνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο δεν ασχολείται με τις απουσίες των Μπεν και Μασούντ στον Πανιώνιο. Από Δευτέρα (27/2) θα αρχίσει το σκάουτινγκ των Πειραιωτών για την Μπεσίκτας.

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν ο πρώτος που έσπευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Οσμάνλισπορ να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να περιορίσουν τους πανηγυρισμούς τους για την πρόκριση στους 16 τουEuropa League.

Ήταν αρκετά ήρεμος, πανηγύρισε όσο έπρεπε κατά τη διάρκεια των γκολ, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και εν συνεχεία μία λέξη στριφογυρνούσε στο μυαλό του. Η λέξη "Πανιώνιος".

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο ο Ολυμπιακός να είναι ήδη πρωταθλητής παρά το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά, ωστόσο για τον Μπέντο δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επιστροφή από την Άγκυρα, οι συνεργάτες του Μπέντο έβλεπαν σε βίντεο παιχνίδια του Πανιωνίου! Δεν έμεινε το μυαλό τους στη Τουρκία. Αμέσως έπιασαν δουλειά για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες (26/2, 19.30).

Τι είναι αυτό που φοβάται ο Μπέντο από τον Πανιώνιο; Ακούγεται κάπως βαριά η λέξη "φοβάται", αλλά είναι γεγονός ότι δεν μιλούσε τυχαία ξανά και ξανά για τους "κυανέρυθρους" με το που τελείωσε το ματς στην Άγκυρα.

Έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Πανιώνιο. Αν και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αφήσει έξω τρία βασικά του "όπλα", τους Ρισβάνη, Μπεν και Μασούντ, ο Μπέντο θεωρεί ότι ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δικαιολογημένα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, αυτό που έχει τονίσει ήδη στους παίκτες του είναι ότι "θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις τους. Μην στέκεστε στις απουσίες τους". Φοβάται μη τυχόν και το μυαλό των ποδοσφαιριστών του έχει μεινει στην Άγκυρα ή ταξιδεύει ήδη στην... Κωνσταντινούπολη για την Μπεσίκτας.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα κατά την επιστροφή από την Τουρκία δήλωσε ότι "από τη στιγμή που έχουμε τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα, ας ρίξουμε περισσότερο βάρος στο Κύπελλο και τοEuropa League".Ήταν μία ατάκα που ενδεχομένως να εκφράζει και άλλους ποδοσφαιριστές.

Αυτό λοιπόν έχει σκοπό να "διαγράψει" ο Μπέντο: την Μπεσίκτας από το μυαλό των παικτών του, όπως την σκέφτεται για παράδειγμα ο Ντα Κόστα. Επιμένει ότι ο Πανιώνιος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά μέσα στο Καραϊσκάκη παρότι θα απουσιάζουν οι Μπεν και Μασούντ.

Είναι κρίσιμο το ματς με τους "κυανέρυθρους", όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Θέλει ο Μπέντο όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να πάει η ομάδα ήρεμη και στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 2 Μαρτίου. Για αυτό τονίζει συνεχώς ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προέχει και πώς οι διπλές αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας μπορούν να περιμένουν.

ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Το ότι ασχολούνται στο τεχνικό τιμ μόνο με τον Πανιώνιο, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει και το απαραίτητο σκάουτινγκ για την Μπεσίκτας. Την Δευτέρα (27/2) οι "μαυραετοί" παίζουν εκτός έδρας με την Γαλατασαράι.

Στο τοπικό ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης λοιπόν ο Μπέντο έχει αποφασίσει να στείλει άνθρωπο για να γίνει το πρώτο "φακέλωμα" της Μπεσίκτας. Στο μεταξύ, από την Παρασκευή (24/2) όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τους Τούρκους, ο Μπέντο έχει πάρει στα χέρια του διάφοραdvdμε τα όσα έχει κάνει φέτος η Μπεσίκτας κυρίως στοEuropa League.

Η είδηση πάντως είναι ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο "σπίτι" της Γαλατά για να τσεκάρει από κοντά για πρώτη φορά την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στους 16 τουEuropa League.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ