ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενχελς: "Ο Προτό μου είχε πει 'ευχαριστημένοι αν δεν φάμε πέντε'"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε δηλώσεις του στο Βέλγιο ο Μπιερν Ένχελς αποκάλυψε ότι ο Σίλβιο Προτό πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα του είχε πει πως θα είναι ευχαριστημένος αν δεν δεχτούν πέντε γκολ από τους Καταλανούς.

Όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι γνωστό ότι εάν οι Καταλανοί βρουν ρυθμό μπορούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε ομάδα βρουν απέναντι τους ακόμα και τώρα που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τους.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δεν πίστευαν ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να πάρει κάποιον βαθμό ή βαθμούς από τις αναμετρήσεις με τους Καταλανούς.

Τελικά, οι ερυθρόλευκοι τα κατάφεραν ματς της 4ης αγωνιστικής στο "Γ. Καραϊσκάκης" και απέσπασαν ένα βαθμό από την παρέα του Λιονέλ Μέσι. Πριν το ματς ελάχιστοι πίστευαν σε αυτό, ανάμεσα τους και ο Σίλβιο Προτό. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, φέρεται να είπε στον Μπιερν Ένχελς πριν την αναμέτρηση ότι θα είναι ικανοποιημένος εάν δεν δεχτεί πέντε τέρματα από τους Καταλανούς.

Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα " Sportmagazine.knack.de". "Η καλύτερη εμφάνιση ήταν στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Είχαν πέντε χρόνια να μείνουν χωρίς γκολ σε αγώνα ομίλων. Πριν το ματς ο Προτό μου είχε πει ‘θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν φάμε πέντε γκολ’, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και δουλέψαμε καλά σαν ομάδα ο ένας για τον άλλο. Επίσης έμεινα ευχαριστημένος από τη δική μου απόδοση. Ήταν ένα από τα highlights της καριέρας μου. Μετά τον τραυματισμό που με κράτησε για ένα χρόνο εκτός γηπέδων και φοβόμουν το τέλος της καριέρας μου, ήταν όνειρο να παίξω απέναντι σε παίκτες όπως οι Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Κόστα, Ιγκουαΐν, Μέσι και Σουάρες, Είναι φανταστικό για μένα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση: "Σκέφτομαι πολύ ορισμένα πράγματα, κάνω τα εύκολα δύσκολα. Θέλω να τα κάνω όλα τέλεια και όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλω, απογοητεύομαι για λίγο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Η σύντροφός μου μου λέει ‘Με σένα είναι πάντα άσπρο ή μαύρο. Ποτέ γκρίζο’. Είναι τελειομανής και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το διαχειριστής. Βλέπω κάθε μου παιχνίδι ξανά και ξανά, πολλές φορές όλη τη νύχτα, και εστιάζω περισσότερο στις κακές στιγμές παρά στις καλές".

Τέλος μιλώντας για μία παλιότερη δήλωση του η οποία έγινε η αιτία να δεχτεί σκληρή κριτική είπε: "Πολλοί αντιμετώπισαν αρνητικά τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, γιατί είχα δηλώσει παλαιότερα πως είχα όνειρο να παίξω στην Αγγλία. Αυτή η δήλωση χρησιμοποιείτο εναντίον μου σε κάθε παιχνίδι, σε μια δύσκολη περίοδο για μένα. Με είχε σοκάρει αυτό. Όταν είσαι νέος παίκτης ονειρεύεσαι να γίνεις επαγγελματίας και κάνεις όνειρα. Τι θα έπρεπε να απαντήσω όταν με ρωτούν τι φιλοδοξίες έχω για το ποδόσφαιρο; Ότι θέλω να μείνω για πάντα στο Βέλγιο ή να συνεχίσω να εξελίσσομαι σαν παίκτης; Κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτή τη δήλωση σε βάρος μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ