ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θυμήθηκε το 1-4 της Λεωφόρου ο Αλεξανδρής

Θυμήθηκε το 1-4 της Λεωφόρου ο Αλεξανδρής

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ανέβασε φωτογραφία στο Facebook από το γκολ που πέτυχε στο έκτο λεπτό του 1-4 της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 21 Μαρτίου 2001 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στις 21 Μαρτίου συμπληρώνονται 16 χρόνια από το 1-4 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ, η ομάδα του Τάκη Λεμονή πήγε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και διέλυσε τον αιώνιο αντίπαλό της, φτάνοντας σε μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό έπειτα από τακουνάκι-ασίστ του Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Ο διεθνής Έλληνας στράικερ με δεξί πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και ακολούθησαν άλλα τρία γκολ για τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος με αφορμή το αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρου για το πρωτάθλημα, θυμήθηκε εκείνο το ματς, έβαλε σχετική φωτογραφία από το γκολ του και έγραψε ως λεζάντα: "Λεωφορος..μμμμμ καπως ετσι αρχιζει...". Φυσικά, οι περισσότεροι από τους διαδικτυακούς φίλους του, τον αποθέωσαν για τα καλά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ