ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες

Θύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Δευτέρας (28/11). Τρεις διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του παίκτη και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακόμα και ρούχα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της ζωής του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Στον Ολυμπιακό δεν παίζει σχεδόν ποτέ, αφού φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, αν και ο κόσμος φωνάζει συνεχώς το όνομά του από την κερκίδα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (28/11) ο Αργεντινός άσος έπεσε θύμα διάρρηξης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρεις δράστες πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους στο σπίτι του 35χρονου στη Βούλα και έφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Όπως προκύπτει, πήραν ένα μεγάλο ποσό, κοσμήματα τεράστιας αξίας, αλλά και σχεδόν όλη την γκαρνταρόμπα του "Τσόρι".

Το εντυπωσιακό είναι πως σύμφωνα με την αστυνομία οι ληστές γνώριζαν ακόμα και το πού ήταν τοποθετημένες οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, προκειμένου να τον απενεργοποιήσουν. Μάλιστα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού λίγο μετά τις 21:00, την ώρα που ο 35χρονος ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Ντομίνγκες μόλις επέστρεψε, ενημέρωσε τις Αρχές για την ληστεία, έφτασαν σπίτι για να ψάξουν για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των κακοποιών, όμως δεν προέκυψε κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό ο Μάια
Όταν η Σαπεκοένσε νικούσε τον Μπέντο και τον Βιάνα του Ολυμπιακού
H ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία της Σαπεκοένσε
Κράξιμο - αποθέωση 90 λεπτά δρόμος...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ