ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θρίλερ με Ντουρμάζ, εξτρέμ και επιθετικός επιπέδου Champions League

Θρίλερ με Ντουρμάζ, εξτρέμ και επιθετικός επιπέδου Champions League

Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την υπόθεση Ντουρμάζ, καθώς οι ερυθρόλευκοι εξοργίστηκαν με την συμπεριφορά του παίκτη. "Θα πάρουμε έναν σέντερ-φορ και έναν εξτρέμ επιπέδου Champions League", τονίζουν.

Στον Ολυμπιακό εξοργίστηκαν και ενοχλήθηκαν με την απρόσμενη τροπή που πήρε η υπόθεση του Τζίμι Ντουρμάζ και κυρίως με την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: oι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με την Γκεντσλέρμπιρλιγκι για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ατζέντη του 25χρονου Σουηδού διεθνή εξτρέμ (με καταγωγή από την Τουρκία).

Μάλιστα, ο ατζέντης του παίκτη, Μαρτίν Νταλίν, βρίσκεται στην Αθήνα και περίμενε τον πελάτη του να έρθει στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ανέμεναν τον ποδοσφαιριστή να έρθει στον Πειραιά για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την ομάδα. Όμως, ο Τζίμι Ντουρμάζ, με δική του πρωτοβουλία, δεν πήρε το αεροπλάνο με τελικό προορισμό το "Ελ. Βενιζέλος", λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας, ξαφνιάζοντας τόσο τον ατζέντη του, όσο και την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής θέλει μία καλύτερη προσφορά από τον Ολυμπιακό για να έρθει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έδειξε την επιθυμία του δεν ήταν σωστός. Στους ερυθρόλευκους δεν αρέσουν αυτά τα... παιχνίδια, όπως αναφέρουν, και ενημέρωσαν τον ατζέντη του παίκτη πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, αν και ο μάνατζερ θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως μπορεί να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είχε επιφυλάξεις ο Κρκιτς να έρθει στην Ελλάδα

Όσον αφορά για το γεγονός πως δεν προχώρησε η απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, αλλά και για την μη άφιξη του Τζίμι Ντουρμάζ στην Αθήνα, από τον Ολυμπιακό σχολιάζουν πως πρόκειται για ατυχίες, για καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων. "Έτσι είναι οι μεταγραφές", αναφέρουν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε τις επιφυλάξεις του για το να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, και για αυτό επέλεξε την Στόουκ Σίτι και την Αγγλία, με τους ερυθρόλευκους να επισημαίνουν πως θα ψάξουν για καλύτερο ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ τους.

Σέντερ-φορ και εξτρέμ επιπέδου Champions League και ο Πουλίδο

Από τον Ολυμπιακό σχολιάζουν (όπως έχουν αναφέρει και πριν λίγες μέρες) πως συνεχίζουν να κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ-φορ και ενός αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού. Και τονίζουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν για τις συγκεκριμένες θέσεις θα είναι εξαιρετικοί παίκτες, επιπέδου Champions League, καθώς διάθεση τους είναι να ενισχύσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσον αφορά για την υπόθεση Πουλίδο, ξεκαθαρίζουν με σιγουριά πως ο Μεξικανός είναι ποδοσφαιριστής τους και θα ενσωματωθεί με την ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ