ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα

Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι αύριο Τρίτη, στο "Ελ. Βενιζέλος", ενώ κανονικά θα πάει στο Ρέντη ο Μιλιβόγεβιτς, αφού απορρίφθηκαν δυο προτάσεις της Φενέρμπαχτσε.

Ένα, ένα ολοκληρώνονται τα σήριαλ στον Ολυμπιακό με αίσιο τέλος και μετά τον Άλαν Πουλίδο, που χρειάστηκε 431 ημέρες για να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του, μάθαμε ότι ο ερχομός του Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (7/7), 24 ημέρες από τότε που "έσκασε" το όνομα του στο διαδίκτυο.

Το μεσημέρι λοιπόν θα προσγειωθεί ο Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα και την Πέμπτη (9/7) αναμένεται να πάει στο Ρέντη, ίσως λίγο μετά την παρουσίαση του στον Τύπο, για να αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει το νερό στο αυλάκι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας την ώρα που οι Έλληνες ήταν ...κολλημένοι στην τηλεόραση και μάθαιναν ότι το "Όχι" κυριάρχησε στο δημοψήφισμα.

Ανάμεσα στα 500.000 ευρώ που έδινε η ομάδα της πρωτεύουσας και τα 1.500.000 που προβλεπόταν στην αποζημίωση του βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Σίλβα δεσμεύτηκε να μη δουλέψει τα δυο επόμενα χρόνια στις ανταγωνίστριες Μπενφίκα, Πόρτο.

Στο Ρέντη θα βρεθεί αύριο Τρίτη ο Μιλιβόγεβιτς, καθώς ο Ολυμπιακός απέρριψε δυο προτάσεις της Φενέρμπαχτσε και φυσικά περιμένει καλύτερα, χωρίς να δέχεται ως αντάλλαγμα τον Εμενίκε, που έδιναν αρχικά οι Τούρκοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ